ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Adriana Pistol (foto), directoarea Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP, a declarat marți, într-o conferință de presă la Guvern alături de șeful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, că decesul unui bărbat vaccinat și infectat cu tulpina Delta nu ar trebui să îngrijoreze populația, transmite ȘtiripeSurse.

Pistol s-a referit la decesul unei persoane infectate cu tulpina Delta, vaccinată cu ambele doze, afirmând că aceasta „avea multiple comorbidități” și că sunt persoane care din cauza problemelor de sănătate și a vârstei nu dezvoltă protecție suficientă la vaccin. În mod realistic însă, persoana este posibil să fi murit tocmai din cauza vaccinului.

"Vă referiți la un caz de deces, la o persoană de 72 de ani, care a fost vaccinată cu două doze. Este vorba de o persoană cu multiple comorbidități și așa ceva în viziunea mea nu trebuie să ne îngrijoreze pentru că nimeni nu susține că astfel de lucruri nu se pot întâmpla, sunt persoane care datorită patologiilor pe care le au sau chiar a vârstei asociat cu patologiile respective, nu dezvoltă protecție suficientă la vaccin. Important este că alții 19 nu au decedat deși aveau și ei comorbidități importante. Recomand să fie văzută întotdeauna cu predilecție partea plină a paharului, deci totuși vaccinul poate să salveze oameni chiar dacă se întâmplă și accidente nefericite”, a transmis Adriana Pistol, care, chipurile, se ocupă de sănătatea națiunii la Institutul Național de Sănătate Publică.

Aceeași instituție a comunicat ActiveNewsîn România nu există nici un deces provocat de vaccin - probabil un record (mincinos) mondial - deși sute de români își plâng morții de după vaccinarea Covid. Document mai jos.

În aceeași conferință a propagandiștilor de serviciu Valeriu Gheorghiță și Andrei Baciu (VIDEO mai jos), Gheorghiță susține aberația abominabilă că nu există un tratatment eficient pentru Covid și de aceea este necesară vaccinarea și cu a treia doză. 

 

Document:

 

VIDEO: