ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără care s-a prăbușit într-un supermarket după ce medicii i-au spus că simptomele ei erau cauzate de stres a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru, scrie Gândul.

Mollie Mulheron, în vârstă de 24 de ani, se întorsese recent dintr-o călătorie în Insulele Galapagos, unde a început să aibă simptome, dar a fost asigurată de medici că este pur și simplu „prea stresată”.

În ciuda faptului că Mulheron a întâmpinat dificultăți de respirație încât aproape s-a înecat în timp ce făcea snorkeling, medicii au insistat că problemele erau „în capul ei”.
 


Mollie, din Skipton, Leeds, ajunsese în Insulele Galapagos pentru a-și îndeplini visul de a călători.

Cu toate acestea, după ce s-a întors în Marea Britanie, ea s-a prăbușit în public și a fost transportată de urgență la spital, unde medicii i-au diagnosticat o tumoare de 15 cm care îi cuprindea inima și plămânii.

Apoi, Mollie a primit un diagnostic dur, respectiv limfom non-Hodgkin în stadiul patru. Acesta presupune că o parte dintre celulele albe, numite limfocite, se multiplică în mod necontrolat și alcătuiesc formațiuni tumorale în corp.
 

„Acestea au fost cele mai dure vești din viața mea, nici nu pot să explic cum m-am simțit. Doar am plâns și am țipat – a venit de nicăieri, știam că ceva nu este în regulă, dar nu mă așteptam să fie atât de grav. Aștept să mi se spună cât de extinsă este. Nu înseamnă că o să mor mâine, dar înseamnă că tratamentul trebuie să înceapă acum. Mi-au administrat o injecție în încercarea de a nu-mi afecta fertilitatea, deci copiii nu ies din discuție. Am intrat în menopauză timpurie, ceea ce reprezintă o problemă pentru mine care mi-am dorit întotdeauna să fiu mamă.

Când am primit rezultatele, nu au fost cele la care mă așteptam – era Limfomul non Hodgkin, care este rar și agresiv. Cu toate acestea, medicii par optimiști, rata de succes a tratamentului pentru tipul acesta de cancer este mare și progresul arată promițător”, a spus Mollie, pentru Independent.

Pentru ca Mollie este tânără și are o condiție fizică bună, medicii vor încerca o serie de tramente noi pentru a încerca să îi salveze viața, mai scrie sursa citată.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews