ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mulți cititori ne-au avertiza că în urma apariției LISTEI TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA, aflată în curs de actualizare, unii dintre aceștia, în loc să-și recunoască greșeala și să-și ceară iertare, au început să-și șteargă postările.

Mai ciudat ni se pare când asta o face chiar o insituție presupus a statului român, cum este Ministerul Sănătății. Pe un astfel de cont de propagandă cu producții gras plătite, majoritar din buzunarele nevaccinaților, am constatat că o suită de clipuri cu vedete autohtone recitând texte de joasă factură au fost băgate sub obroc.

Astfel, pe prima pagina a contului de YouTube „Ministerul Sănătății” nu mai apare decât clipul oficial mizer, ca să ne exprimăm civilizat, cu „Om cu om, oprim pandemia”.

În realitate, în spatele contului, mai stau, încă, în raft, clipurile jenante pe care le redăm mai jos, descoperite prin mijloace specifice și „delistate” de la vedere.

Este vorba de un clip de propagadă pentru vaccinarea copiilor realizată de fostul privilegiat al regimului comunist și ginere de general de Securitate acuzat de crime contra partizanilor anticomuniști Victor Rebengiuc și de alte clipuri realizate cu vedetele plandemiei Andreea Căpâlnă Moldovan în duet cu Pr. Francisc Doboș de la Arhiepiscopia Catolică București, Oana Pellea cu Medeea Marinescu, Adrian Despot cu Irina Margareta Nistor, filmate penibil cu un geam despărțitor între ele ca să ne arate cum respectau măsurile. Un al patrulea, cu Răzvan Exharu și „Micutzu”, care a fost deja șters (Nota bene pentru roboțeii MS: puteți să le ștergeți pe toate că le avem copiate). Le redăm mai jos, înainte de a fi șterse și acestea de pe contul oficial de propagandă, cu un bonus la final de la Anca Alexandrescu și Realitatea Plus despre cum e bine să respectăm una dintre cele mai idioate măsuri sugerate de „Comandantul” Arahat: despărțirea nepoților de bunici de sfintele sărbători.

Banda:

Andreea Căpâlnă Moldovan în duet cu Pr. catolic Francisc Doboș

Oana Pellea cu Medeea Marinescu

Adrian Despot cu Irina Margareta Nistor

BONUS: Testimonial Anca Alexandrescu de sărbători

Vedeți și Coincidență sau nu? PROTV a redifuzat un episod pro vaccinare din cunoscutul serial Las Fierbinți: Din cauza unei erori de sistem, a fost difuzat un episod neplanificat. Ne cerem scuze pentru situația creată