ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Masca de protecție va fi obligatorie în toate spațiile deschise din județul Dâmbovița, începând de joi.
 
Prefectul Aurelian Popa susține faptul că Dâmbovița este un județ roșu, cu un număr extrem de mare de infectări cu coronavirus. Măsura va intra în vigoare începând de joi, în întreg județul, a declarat prefectul județului. Prin urmare, masca de protecție devine obligatorie pe tot parcursul zilei în toate spațiile deschise, în piețe, târguri, oboare. În plus, comercianții din spațiile respectiv e vor fi obligați să poarte mănuși.
 
Măsura se va aplica la nivelul întregului județ, pe tot parcursul zilei, în toate zonele aglomerate unde se desfășoară activități comerciale.

"Dâmbovița este județ roșu, cu un număr foarte mare de persoane contaminate", a subliniat prefectul.

Decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și vine după ce prefectul județului Argeș a anunțat că măștile vor fi obligatorii și în aer liber, inclusiv pentru copiii de peste cinci ani.