ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aflat la Jilava, unde execută o pedeapsă de 10 ani, Dan Voiculescu a comentat pe blogul său decizia britanicilor de a vota pentru ieșirea din Uniunea Europeană.

Postarea lui Dan Voiculescu se intitulează "Opinie științific intuitivă", iar prima propoziție este extrem de dură: "Brexitul este efectul pervers al globalizării".

"Evenimentele din 1989 petrecute în Uniunea Europeană, mai exact deschiderea brutală a piețelor și preluarea resurselor din țările est-europene au fost gândite pentru o perioadă de 25 de ani. În acest timp, au fost cucerite piețele de desfacere și au fost accesate toate oportunitățile care aveau la bază resursele naționale. Acum marii contributori la bugetul Uniunii Europene nu mai vor o politică de coeziune", susține Dan Voiculescu, pe blog.

În încheierea postării, omul de afaceri a lansat o întrebare deschisă: "Următorii ani vor confirma faptul că ce se întâmplă astăzi a fost gândit încă din 1989?"