ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A fost unul dintre cei mai vocali susținători ai religiei în școli. În vară, a fost amfitrionul ITO 2017 (Întâlnirea Tinerilor Ortodocși) de la Iași. Cunoscutul realizator de la Radio Zu, Daniel Buzdugan, a dovedit că știe să se raporteze la modelul divin prin tot ce face. Sinceritatea discursului, modestia și umorul îl califică drept un bun creștin, de la care tinerii ar putea lua aminte. Într-un mesaj postat pe Facebook Daniel Buzdugan arată, relatând o discuție personală, cum și cel mai încrâncenat ateu Îl poate găsi pe Dumnezeu în pragul morții.

Redăm mai jos textul postat de Daniel Buzdugan:

„Noaptea trecută am vorbit vreo oră la telefon cu un prieten neurochirurg în Germania și printre multe altele mi-a povestit despre un pacient de-al lui aflat pe patul de moarte, care și-a trăit toată viața ca ateu, iar acum în actuala situație a aruncat din brațe ideea cum că ne-am trage din maimuțe. Fiind conștient că era pe ultima sută de metri, omul a început să se și roage lui Dumnezeu, cerând sfaturi de la personalul spitalului.
 
Atunci când vedem că finalul e aproape nu ne mai mulțumim să fim descendenții maimuței. Omul întreba cu disperare personalul medical: ,, voi muri cu-adevărat? Există un Dumnezeu care mă judecă? Am făcut bine ce am făcut? Voi fi chinuit, rugați-vă pentru mine după ce nu voi mai fi, că ai mei nu cred în nimic". Medicul nostru român i-a adus un tânăr preot de  acolo din Germania care l-a și spovedit pe bolnavul respectiv, la scurt timp după aceea, dându-și ușor duhul, cum se spune ..... 
 
Așa suntem noi oamenii, spunem lucrurilor de genul ăsta: ,,mă voi gândi mâine, nu acum".
 
E o întrebare superbă în Biblie care sună cam așa: ,,Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si -ar pierde sufletul?”