ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Crește din nou numărul de infectări, ne alarmează presa aservită Guvernului, care pune cărbuni pe focul panicării populației încercând să pregătească terenul pentru o eventuală reintroducere a restricțiilor covidiene. Dar de ce crește brusc numărul de infectări? Pentru că nu mai poartă „iresponsabilii” mască în aer liber - o măsură total neștiințifică - sau din cauză că încep să se manifeste reacțiile adverse în rândurile vaccinaților pe propria răspundere cu serurile experimentale, printre care cea mai comună este infectarea cu SARS-CoV-2? În ultima săptămână, aproximativ 60% dintre vaccinații anti-Covid au făcut Covid (punând la grea încercare dogma „eficienței” „vaccinului”), iar circa 24% dintre decese s-au înregistrat la persoane vaccinate. Cam unul din 4 morți era din rândurile celor care au vrut să „evite o formă gravă de îmbolnăvire”, dar nu numai că n-au evitat-o, ci și-au pierdut și viața.
 
Conform raportului săptămânal de supraveghere al Institutului Național de Sănătate Publică (INSP) aferent săptămânii 28 martie - 3 aprilie 2022, 59,4% dintre cazurile nou-confirmate de infecție Covid au fost înregistrate la persoanele vaccinate anti-Covid, tot în rândurile lor înregistrându-se 23,8% dintre decese - adică aproximativ un sfert dintre vaccinați au evitat „o formă gravă de Covid” printr-o formă „ușoară” de deces.
 
Pentru a mai atenua puțin situația, INSP precizează că dintre cei vaccinați care s-au îmbolnăvit, 50% - aici procentul e exact, fără zecimale - erau fie imediat după vaccinare, fie la mai mult de 6 luni de la ultima doză. Cum s-ae spune, nu „vaccinul” Covid a fost de vină. Reamintim faptul că, potrivit procedurilor birocratice, o persoană este considerată vaccinată abia la două săptămâni după inocularea cu serul experimental Covid, orice eveniment advers (infectare sau altele) survenit mai devreme de 14 zile contorizându-se la „nevaccinați”. De asemenea, potrivit producătorilor, valabilitatea „protecției” oferite de o injecție este de aproximativ 6 luni, după care se recomandă rapelul (directorul executiv al Pfizer recunoscuse în mai 2021 o eficiență de „cel puțin 6 luni” pentru doza a doua a „vaccinului” cu ARN mesager, anunțând că vor fi necesare rapeluri).