ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși morțile subite seceră vaccinații din România și din lume pe bandă rulantă, fără ca Ministerul Sănătății să se ocupe de acest fenomen doveditor al crimei vaccinurilor, instituția condusă de politrucul OMS Alexandru Rafila anunță pe SICAP o licitație pentru „servicii de organizare a unei campanii de conștientizare asupra importanței vaccinării, inclusiv în mediul audiovizual”.

Valoarea totală estimată este de 6.524.510 lei, fiind vorba despre un program finanțat prin fonduri europene, în cadrul proiectului „Dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde în Ministerul Sănătății ce optimizează procesele decizionale privind activitatea de vaccinare în România - ROVAC”, informează Agerpres.

Licitația este împărțită în două loturi. Primul se referă la derularea unor campanii prin instrumente audiovizuale, precum și la organizarea de reuniuni de informare și educare - valoare estimată 6.224.510 lei.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară reprezintă 55%, numărul total propus pentru difuzarea spoturilor TV - 15%, numărul pentru difuzarea spoturilor radio - 10%, expertiza tehnică - 20%. Durata contractului va fi de 180 de zile.

Al doilea lot vizează servicii de realizare a unor seturi de obiecte promoționale cu informații generale privind Strategia Națională de Vaccinare - 300.000 de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 30 ianuarie, mai informează sursa citată.

Precedenta campania, din fonduri guvernamentale, a costat contibuabilii, dintre care marea majoritatea este de nevaccinați, aproape 40 de milioane de euro, respectiv 181.830.237 lei și 30 de bani.

Vedeți EXCLUSIV: LISTA CU BANII ÎNCASAȚI DE FIRMELE PRESEI MITUITE DE GUVERN PENTRU A RĂSPÂNDI TEROAREA COVID ÎN ROMÂNIA

În urma șomoioagelor de marafeți din care s-au înfruptat ziariștii din presa vândută s-a detașat următorul TOP AL CIOCLILOR APOCALIPTICI cât și o LISTĂ A VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA.

De data asta miza este mai mică. Dar să vedem cine se va arunca ca să mai sugă niște fonduri de răspândire a pornografiei fricii, mai ales că de-acum foștii vacciniștii au început să se dea „suveraniști”:

Citiți și AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO