ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Că acest guvern a fost realizat, între altele, pentru desființarea SIIJ, asta și-a dat seama oricine din prima clipă, după arestarea lui Dragnea și demantelarea PSD-ului, imediat după europarlamentare.

O instituție independentă politic, care să cenzureze abuzurile magistraților, este de neimaginat într-o țară condusă de o juntă securistă. Controlul asupra Justiției trebuie să fie absolut, fără fisură.

Acest modus operandi al marionetelor politice peneliste, care fac ședințe în creierii nopții, când toți creștinii sunt în pline sfinte sărbători, nu-i poate deranja pe pavlovieni. Ei ies în stradă doar cu voie de la SRI, organizați de ONG-urile Soros și îmboldiți de corporații. Deci, nimic surprinzător.

Sfidarea supremă este aceea că progenitura de securist-stalinist Orban vrea să secretizeze absolvenții Academiei SRI, cea mai coruptă (și antinațională/soroșizată) instituție de învățământ din România, acolo unde doctoratele (care oferă inclusiv sporuri financiare substanțiale la salariu) sunt făcute cu xeroxul.

Deci, pavlovienii ce fac, se pregătesc să atace Piața Victoriei? Și-au pregătit mânuțele să le agite? Sloganul "Noaptea ca hoții" se aude lovind în pereții blocurilor ceaușiste din jur?

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews