ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celebrul muzician Florin Chilian, cunoscut și pentru pozițiile sale tranșante în problemele spinoase ale României, ne-a făcut bucuria de a anunța, de Florii, că dorește să organizeze un concert de sprijin pentru ActiveNews, ca să nu se mai repete sincopa financiară prin care am trecut și din care am ieșit cu bine grație tuturor cititorilor și susținătorilor noștri, mulți anonimi, cărora le mulțumim din nou.

De asemenea, Florin Chilian a mai anunțat că așteaptă și alți muzicieni doritori să sprijine presa liberă alături de el. Horațiu Șerb de la binecunoscutul așezământ cultural bucureștean „La Copac” ne oferă spațiul de desfășurare așa că nu mai rămâne decât să ne organizăm și să ne vedem cu toții într-o seară mai călduroasă de la mijlocul lui mai, un bun prilej de a fi împreună. Vă vom ține la curent.

Îi mulțumim artistului pentru propunerea sa generoasă și îi urăm La Mulți Ani de ziua lui de nume, sărbătoarea Floriilor!