ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă o moarte subită, la un om activ, aflat la o vârstă la care nimeni nu s-ar fi așteptat: Agentul Vlad Todică din cadrul secției 6 a Inspectoratului de Poliție Județean Iași a decedat vineri, 6 mai, „din cauza unor afecțiuni medicale”, vestea luându-i pe neașteptate pe toți colegii săi, după cum relevă publicația BZI.ro

Potrivit sursei citate, agentul Vlad Todică era angajat în Secția 6 Poliție Urbană, la structura de ordine publică și a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) în anul 2002. Anul acesta ar fi împlinit două decenii de activitate.

Polițist de omenie

Agentul Vlad Todică a rămas în conștiința publică după ce a devenit involuntar vedeta unei filmări postate online de un ieșean, care l-a surprins făcând un gest neprofesional, dar plin de omenie, atunci când a oprit circulația pentru a ajuta o persoană în vârstă să traverseze o arteră cu mai multe benzi pe sens.

Deși legea impune sancționarea pietonului în această situație, polițistul a ales să ajute bătrânul să traverseze în siguranță și apoi să îl atenționeze ca data viitoare să folosească trecerea de pietoni.

Filmarea a fost postată de un ieșean pe un site de socializare, primind sute de aprecieri din partea privitorilor.
 
Poate că acesta și alte fapte bune îi vor fi de folos acum, când a trecut el însuși „drumul” către Veșnicie. Dumnezeu să-l odihnească în pace!