ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Războiul dintre Rusia și Ucraina nu a ajuns încă în România dar militarii români mor pe capete la vârste tinere, din motive necunoscute. Numai la Brigada 8 Rachete Operativ Tactice „Alexandru Ioan Cuza” au murit subit trei militari în ultima perioadă:

„Regretăm trecerea fulgerătoare și mult prea devreme la cele veșnice a colegului nostru, din cadrul Batalionului 96 LAROM „Mircea Voievod”, sergentul Enache Alin.

Suntem alături de familia greu încercată și ne exprimăm întreaga noastră compasiune pentru imensa pierdere suferită.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a publicat Brigata 8 ROT pe 7 iulie, pe pagina sa de Facebook (foto stânga).

Oameni în uniformă MORȚI SUBIT în floarea vârstei: Sebastian Corodi, 24 de ani, infarct în somn; Cristina Herbei, 42 de ani, cancer fulminant după vaccin; Gabi Roman, 43, embolie pulmonară acută; Magdalena Moldoveanu, 27, cheaguri de sânge după vaccin

„Cu nespusă durere am primit trista veste a trecerii fulgerătoare și mult prea devreme la cele veșnice a colegului nostru, plutonier-adjutant Marius Cosma Bandrabur.

Un militar cu o solidă pregătire profesională, un veteran al teatrelor de operații, un soț și un tată devotat, Marius lasă în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut un gol incomensurabil. Va ramâne în amintirea noastră, a celor din comandamentul Brigăzii 8 Rachete Operativ Tactice, ca un camarad de încredere, un prieten adevărat și un suflet deosebit, mereu cu zâmbetul pe buze și cu o vorbă bună.

Suntem alături de familia greu încercată și ne exprimăm întreaga noastră compasiune pentru imensa pierdere suferită.

Drum lin spre Armata din Ceruri, bunule nostru camarad și prieten! Dumnezeu să te odihnească în pace, Marius!”, scria Brigada 8 ROT pe 16 noiembrie anul trecut. (foto centru).

Alți oameni în uniformă MORȚI SUBIT în timpul serviciului: Cătălin Bucos, 39 de ani, caporal în Batalionul 202 Apărare CBRN și Lidia Tănăsescu, 62 de ani, dispecer al Poliției Locale din Buzău

„Sincere condoleanțe!

Personalul Brigăzii 8 Rachete Operativ Tactice ”Alexandru Ioan Cuza” aduce un ultim omagiu maiorului Mișu Floricel, un militar de o calitate ireproșabilă, un exemplu de înalt profesionalism, cu devotament și respect pentru armată, un om de mare noblețe suflească, apreciat și iubit de colegi.

Suntem alături de familia greu încercată și ne exprimăm întreaga compasiune în aceste momente de grea suferință.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, anunța aceeași Brigadă pe 26 octombrie 2021 (foto dreapta).

PREMIERĂ ACTIVENEWS. Militarul veteran Sorin Ștefănescu, victimă semi-paralizată a vaccinului Pfizer: Mi s-a spus „băi, norocosule, parcă au dărâmat unii niște bolovani pe tine”. INTERVIU filmat de Iulian Capsali și Claudiu Catargiu. VIDEO EXCLUSIV