ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tot mai mulți militari sau angajați ai unor structuri de forță decedează subit, din cauze neverosimile pentru vârsta și starea lor de sănătate sau loviți de cancere galopante despre care nu avuseseră nici cel mai mic indiciu până acum.

Cristina Herbei, angajată în cadrul compartimentului financiar al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, a murit la numai 42 de ani duminică, 17 aprilie 2022, în chiar ziua de Florii. Potrivit surorii sale, ea făcuse „vaccinul” Covid sub presiunea iminentei adoptări, toamna trecută, a legii privind certificatele Covid la locul de muncă. S-a conformat din cauza presiunii psihologice și a fricii pentru ziua de mâine, deși personal era contra obligativității măștilor și a vaccinurilor. Nu a fost obligată direct să se vaccineze, dar a cedat presiunii mediatice și politice, precum și fricii de a nu mai putea merge la muncă, în contextul în care părea iminentă trecerea prin Parlament a legii certificatului Covid și o parte dintre români au crezut că aceea era ultima „strigare” pentru ei, în weekend-urile din noiembrie-decembrie 2021 când s-au format cozi neobișnuite la centrele de vaccinare. La circa o lună și jumătate după inoculare, Cristinei i s-a declanșat un cancer la organele la care se știa cu o sensibilitate mai mare, ținută sub control până atunci prin alimentație și stil de viață sănătos. Evoluția bolii a fost fulminantă. Deși femeia a fost un suflet blând, ea s-a luptat până la capăt ca o leoaică pentru viața ei și pentru a rămâne alături de fiul său de 14 ani, care se pregătește pentru a intra în toamnă la liceu. 

„Pentru cei care vor să își ia un ultim rămas bun, corpul neînsuflețit al surorii mele Cristina este depus la Casa Funerara Kuki în Grădiște astăzi și măine. Marți la ora 15:00 va fi slujba de înmormântare după care o conducem pe ultimul drum spre Cimitirul din Grădiște”, a scris Andrada Gherman pe Facebook.

Pe lângă sora îndurerată, Cristina Herbei a lăsat în urmă un copil de 14 ani.

„O boală nemiloasă, descoperită întâmplător, a făcut ca doamna Herbei să se despartă atât de brusc de familia sa”, potrivit SpecialArad.ro.

Iată ce spun și colegii arădencei de la ISU, alături de care aceasta petrecuse mai bine de 20 de ani:

„Din păcate, colega noastră Cristina a plecat de Florii să întregească unitatea pompierilor din cer. Vei rămâne mereu în sufletele noastre, zâmbetul și bucuria care te caracteriza nu o vom uita niciodată. Cristina, odihnește-te în pace, pompierii nu mor niciodată. Dumnezeu să te așeze în rândul celor drepți”, a postat pe pagina sa de Facebook ISU Arad, preluat și de CriticArad.ro

În aceeași zi cu Cristina Herbei un tânăr jandarm de doar 24 de ani a murit de infarct, în somn

Jandarmul Sebastian Corodi din Satu Mare a murit duminică, 17 aprilie, în jurul orei 10:00, informează PresaSM.ro.

Sebastian era un tânăr jandarm dedicat profesiei sale. Ducea o viață echilibrată, făcea sport și avea mereu grijă la alimentația sa. Cauza decesului este cu atât mai greu de înțeles.

După finalizarea cursurilor Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, județul Vălcea, Sebastian Corodi a fost detașat temporar la o unitate din țară.

După care, din luna martie a acestui an, a reușit să ajungă înapoi în Satu Mare, prin detașare la Inspectoratul Județean de Jandarmi. Era foarte apreciat de colegii de arme și avea o carieră strălucită și o viață înainte.

Din păcate, destinul i-a fost curmat brusc și aparent inexplicabil… Întregul colectiv al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Mort subit în Kosovo

Cu o lună în urmă, subofițerul Gabi-Victor Roman, aflat într-o misiune KFOR în Kosovo, a decedat brusc din cauza unei embolii pulmonare acute, după ce i se făcuse rău și avusese amețeli „din senin”, fiind apoi tratat în zadar la un spital din Priștina. La doar 43 de ani, el și-a lăsat în urmă soția și un copil. Dacă mai  trăia, ar fi urmat să se întoarcă acasă peste o lună. 
 
„O veste tristă pentru Armata României. Plutonierul-adjutant Gabi-Victor Roman, aflat în misiune în Kosovo, a decedat, luni, 14 martie, din cauza unor afecțiuni medicale. În dimineața de 14 martie, subofițerul a acuzat stări de rău, însoțite de amețeli, fiind internat de urgență într-un spital din Priștina. Cu toate eforturile echipei de medici, subofițerul a decedat în seara aceleiași zile, cauza decesului fiind o embolie pulmonară acută. Plutonierul adjutant Gabi-Victor Roman se afla în teatrul de operații Kosovo, din luna iulie 2021, într-o misiune în cadrul KFOR, pe care urma să o finalizeze în luna aprilie a acestui an. Militarul, în vârstă de 43 de ani, era angajat în M.Ap.N. din anul 2000, fiind veteran al teatrelor de operații din Irak și Afganistan. Era căsătorit și avea un copil. Conducerea Ministerului Apărării Naționale își exprimă profundul regret pentru această pierdere și transmite condoleanțe familiei îndoliate”, a transmis ministrul Apărării Naționale. citat de Observator News.
 
Corpul neînsuflețit al subofițerului a fost ulterior repatriat și condus pe ultimul drum de cei de-acasă.
 
Fenomenul morților subite se înmulțesc și la grupa de vârstă cuprinsă între 20 și 30 de ani. Din presă aflăm doar cazurile unor persoane mai cunoscute, fie că e vorba de militari, sportivi, profesori, jurnaliști, politicieni, artiști ș.a.
 
Mamă și subofițer de numai 27 de ani, cheaguri de sânge și infarct după a treia doză. Părinții: a fost de la vaccin! 

Un alt tânăr subofițer, o femeie în floarea vîrstei, de data aceasta de la o unitate militară din Bacău, a murit subit la vârsta de numai 27 de ani. Este vorba de o Magdalena Moldoveanu, mamă a unui baiat de 4 anișori, de loc din Dolheștii Mici, unde a fost înmormântată pe 10 martie 2022, potrivit paginii Știri din Bucovina. Rudele afirmă că Magdalena a făcut cheaguri de sânge la inimă, apoi infarct, pe fondul vaccinării cu 3 doze ale serului experimental Covid, după cum scrie sursa citată:

„Magdalena a plecat în lumea de dincolo îmbracată în uniforma militară, cea pe care a iubit-o atât de mult. Starea de sănatate a tinerei subofițer a luat o alta întorsatură după ce a fost vaccinatată cu a treia doză de vaccin. Rudele susțin că Magdalena a facut cheaguri de sânge la inimă, urmate de infarct.”

Slujba de înmormântare a Magdalenei Munteanu a fost oficiată de patru preoți. Alături de familia îndoliată au fost și comandantul unității militare și doua plutoane de soldați. Sicriul a fost coborât în pământ în timp ce au fost trase salve de foc de colegii militari. O ceremonie impresionantă, dar care nu poate despăgubi efectele cerbiciei instituțiilor statului de a condiționa locul de muncă de injectarea cu serul experimental Covid.

Citiți și: Legături periculoase între vaccinurile COVID și CANCER. Un medic cinstit vorbește: Sistemul imunitar natural / înnăscut este afectat de vaccinurile experimentale. VIDEO și STUDIU

Monahul Filotheu de la Petru Vodă: Vaccinul „anti-Covid” poate aduce: 1 - Cancer, 2 - Infertilitate și 3 - Moarte. Părintele Justin Pârvu a fost categoric: Nu primiți acest vaccin!

Unele femei injectate recent cu vaccinurile experimentale Covid prezintă simptome de cancer mamar

Persoanele „complet vaccinate” sunt predispuse unui risc mai mare de a muri de COVID. PFIZER A ȘTIUT - dezvăluie cele 11.000 de pagini de documente pe care compania le-a vrut secretizate 75 de ani. Analiză de dr. Joseph Mercola