ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Câteva mii de persoane s-au adunat marți, 22 februarie, în cimitirul Père-Lachaise din Paris, pentru funeraliile profesorului Luc Montagnier. Potrivit France Soir, slujba a avut loc într-o ceremonie privată, în Sala cupolei / Salle de la Coupole, cu ușile închise, și a fost însoțită de un omagiu popular, fără onoruri naționale. Profesorul Christian Perrone și colaboratoarea apropiată a laureatului Nobel, Alexandra Henrion-Caude, au susținut scurte alocuțiuni urmate de intonarea imnului Franței. S-a scandat Vérité și Liberté!
Profesorul Montagnier, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină în 2008 pentru descoperirea virusului HIV, a murit în urmă cu două săptămâni, pe data de 8 februarie, la vârsta de 89 de ani, în spitalul american din Neuilly-sur-Seine.
 
După cum a scris organizația Children's Health Defense (CHD) a lui Robert F. Kennedy jr., într-un omagiu adus marelui om de știință, „lumea a pierdut o stea strălucitoare odată cu moartea dr. Luc Montagnier”, care „a fost un erou pentru comunitatea dedicată luptei pentru libertate în domeniul sănătății, militând energic pentru medicamente și produse terapeutice sigure pentru copii și adulți.”
 
Montagnier a activat cu devotament ca membru al Comitetului consultativ științific al CHD.
 
Când au fost anunțate planurile pentru campania de vaccinare în masă împotriva COVID, Montagnier a spus: „Este o greșeală enormă, nu-i așa? O greșeală științifică, dar și una medicală. Este o greșeală inacceptabilă.”, adăugând:
 
„Cărțile de istorie vor arăta acest lucru, pentru că vaccinarea este cea care creează variantele”. Mulți epidemiologi știu asta, dar păstrează tăcerea în legătură cu „îmbunătățirea dependentă de anticorpi”, mai amintește redacția CHD.
 
Ultima sa prezență publică a fost la o mare demonstrație anti-restricții de la Milano când a afirmat:
 
 
Cu puțin timp înainte depusese mărturie în Parlamentul din Luxemburg despre pericolele vaccinării Covid:
 
 
Ni-l vom aminti ca pe un mare luptător pentru Vérité et Liberté!
 

VIDEO: