ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tribunalul București a amânat iar, pentru data de 23 ianuarie 2023, luarea unei decizii în dosarul în care Maricel Păcuraru, patronul Realitatea PLUS, este acuzat de prejudicierea Loteriei Române. Până acum sunt 57 de amânări în acest dosar, informează Cotidianul.

Conform sursei citate, Maricel Păcuraru e acuzat că s-a aflat în spatele unei țepe dată Loteriei Naționale, care a cheltuit milioane de euro pentru cartele telefonice Pelegrin fabricate de o agenție de turism care aparține chiar soției lui – Corina Păcuraru.

În dosarul care a primit numele „Loteria”, patronul Realitatea PLUS este acuzat de procurorii DNA de spălare de bani, complicitate la spălare de bani și participație improprie la abuz în serviciu. 

Maricel Păcuraru a fost trimis în judecată pe 30 decembrie 2015. Unul dintre avocații săi, Dan Lupașcu, a declarat că se mai întâmplă să existe astfel de procese lungi: „sunt dosare și mai vechi”.


Întâmplător, fiica infractorului Marcel Păcuraru este nimeni alta decât ziarista vaccinistă Alexandra Păcuraru, prezentatoarea TV de la Realitatea Plus, care afirma în urmă cu un an că avem spitalele copleșite și pline din cauza nevaccinaților.