ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Presa centrală” vrea să uitați dezgustătoarea ei prestație din timpul protestelor pentru libertate din România sau alte colțuri ale lumii, din perioada Plandemiei încă neîncheiată. Nici scuze nu cere, nici mită n-a luat de la Guvern!

Așa că acum susține cu abnegație revoluționară  „luptătorii pentru libertate” din China care protestează exact pentru ceea ce protestau „conspiraționiștii” de la București, apelați atunci cu toate epitele „deontologice” posibile.

Vedeți și MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

Este normal ca oamenii liberi de pe internet, cum este Cristina Popa, să nu uite. Acesta este mesajul ei:

„Chinezii s-au săturat de carantina demonică a covrigului, la care-i supune psihopatul ăla de Xi. Au ieșit în stradă, cu tot comunismul și toată dictatura nebunului și au început să dărâme centre de testare, garduri și să strige lozinci împotriva puterii.

Și-acum, lătrăii plan-demici de pe la noi au sărit să condamne ceea ce face un dictator comunist, de parcă nu el a fost sursa de inspirație și a demokraților din țările kivilizate.

Până mai ieri, ne-au numit conspiraționiști, șoșocari, auriști, iresponsabili, criminali, analfabeți, pentru că protestam împotriva acelorași aberații la care eram supuși. Se bucurau ca ne-au călcat în copitele cailor, că au pus tunurile cu apă pe protestatari, că au asmuțit câinii poliției, că ne-au arestat, sau ne-au amendat, că ne-au blocat conturile sau că rămâneam fără joburi.

Aceiași influențări care au aplaudat toate astea, sunt revoltați acum de ceea ce face Jinping în China.
Măh, voi chiar ne credeți proști? Chiar credeți că am uitat rahatul pe care l-ați mâncat până acum?

Băi, rahaților de la UM Digi 24, dar noi ce spuneam, atunci când nu ieșeam din casă decât cu declarație, când ne puneau garduri prin magazine și botnițe la gură, când ne cereau certificate ca să bem o cafea sau să intrăm într-o instituție a statului, adică plătită de noi? Nu spuneam că suntem tratați tot ca niște sclavi? Protestele noastre de ce nu erau îndreptățite, nemernicilor?

Nu vă uităm, jigodiilor!”

Citiți și LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

Capturile de mai jos, provenite din mass media similară din Marea Britanie, sunt oferite de Sergeant News Network - t.me/SGTnewsNetwork