ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Inaugurăm rubrica Dilemele Vacciniștilor cu frământarea Ancăi Andrei, deținătoare și fondatoare a publicațiilor Vocea Banilor și Voxbiz.ro, care se revoltă împotriva faptului că și vaccinații, care până acum s-au crezut cetățeni „premium”, vor fi obligați de CNSU și guvern să poarte mască FFP2.

„Vreau si eu VACCINATA sa am aceleasi drepturi in tara asta ca NEVACCINATII! Adica Ion Marcel Ciolacu ne spune ca nu trebuie facut absolut nimic pentru ca romanii sa fie convinsi sa se vaccineze. Ei au dreptul sa aleaga. Au drepturi! Dar normal ca nu mai e interes pe zona vaccinurilor. Zeci de mii de doze platite cu miliarde sunt aruncate zilnic pentru ca expira. Nu mai e business. E trecut deja. In schimb acum MA OBLIGA pe mine vaccinata cu 3 doze sa port masca FFP2l! Si in aer liber, cand umblu singura pe strada. Dar de ce? Ca ce chestie? Eu nu am drepturi? Nu ma incadrez la categoria votantului fara discernamant? Alooo, DNA se mai aude ceva de spagile pe masti? Ca vad ca se pregateste un nou lot. Deci noi aici in Romania am gasit ca principala solutie in lupta cu pandemia masca FFP2. Nu e de mirare ca rade toata planeta de noi. Saraca tara bogata, plina de... completati voi”, a scris Anca Andrei pe Facebook în 6 ianuarie.

Îi reamintim Ancăi Andrei că CDC au recomandat încă de vara trecută în SUA purtarea măștii inclusiv de către cei vaccinați, explicația fiind că și ei pot lua și transmite noul coronavirus. Lucru recunoscut în România chiar de Adrian Streinu-Cercel (PSD). Mai mult, inventatorul tehnologiei ARN mesager folosite în „vaccinurile” Covid a dezvăluit că vaccinații pot transmite altora proteina spike. Cam astea ar fi motivele practice pentru care nici vaccinații nu sunt scutiți de purtarea măștii. Iar explicația filosofică e oferită de colaboratoarea noastră Anca Radu care îi avertiza pe vaccinați că și ei vor fi loviți de regimul dictatorial pe care l-au ajutat prin colaboraționism să capete puteri discreționare asupra românilor. Pentru că nu există dictatură cu două viteze, una pentru „excepționali” și una pentru „deplorabili”. Dictatura, o dată instaurată, îi va cocoșa pe toți în mod egal.