ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Cu 60 de voturi împotrivă, proiectul de lege nr L454/2021 privind „certificatul verde” pentru a merge la muncă numai vaccinat a fost RESPINS de Senat, fiind, de altfel, și anti-constituțional. AUR și PSD au votat contra. 

ACTUALIZARE: La scurt timp după anunțul venit de la Senat, am primit pe adresa redacției (foto) o informație că Joi, 28 octombrie, începând cu orele 20.00, lumea va ieși în Piața Universității pentru a protesta împotriva oricărei tentative de instaurare fățișă a dictaturii medicale și a susține respingerea proiectului de lege abuziv și la Camera Deputaților, forul decizional.

„Legea 454/2021 la Senat, vot final: 67 pentru la 60 contra. 

Le trebuiau 69 voturi. 
Legea nu a fost votata de Senat. 
Sa nu mai aud vreun cetatean ca nu se poate face nimic. 
V-ati convins ca se poate???
Exprimati-va opiniile: cereti-le deputatilor ce vreti!
Felicitari tuturor celor care s-au implicat sa transmita ce vor ei catre senatori. 
Este rezultatul muncii tuturor!”, a transmis avocatul Elena Radu.

Proiectul de lege, așa cum va merge mai departe la Camera Deputaților, este disponibil AICI.

„În sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou proiectul dezastruoasei și anticonstituționalei legi a Covidului a căzut la Senat.”, ne conectează la realitatea harică profesorul Miron Scorobete.
„Nu știu dacă știați: Sfântul Dimitrie Basarabov este cel care apără de epidemii. În toate marile molime, precum în ciuma lui Caragea când a murit jumătate din populația Bucureștiului, Sfântul a fost scos din Catedrală și purtat pe străzile cetății greu lovite.
De data asta se vede că a trecut prin Senatul României și l-a vaccinat pe Covid.”, conchide profesorul, cu umor.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews