ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Marc Gilpin și-a pierdut viața la 56 de ani, transmite RTV. Acesta a fost cunoscut pentru rolul pe care l-a avut în "Jaws 2” sau în serialul „Frasier” cât și în alte filme. În ultima vreme a dus o luptă grea cu o formă agresivă de cancer la creier.

Citiți și A murit de cancer galopant primul soț al Mihaelei Rădulescu, la doar 56 de ani: „Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022”

Din păcate, organismul lui a cedat, iar medicii nu au mai putut să facă nimic. Anunțul trist a fost făcut de sora lui mai mare, actrița din Frasier, Peri Gilpin.

Marc Gilpin era un actor foarte cunoscut la Hollywood. A jucat rolul fiului mai mic al șefului de poliție interpretat de Roy Scheider, Martin Brody, în ”Jaws 2”. De asemnea, a mai jucat în ”CHiPs”, ”Fantasy Island”, ”The Legend of the Long Ranger”,  ”Earthbound” și alte filme, mai scrie sursa citată.

Vedeți și Veste șoc la Hollywood! Un actor celebru a murit subit la 25 de ani. Angus Cloud era cunoscut pentru serialul Euphoria, unde a jucat alături de Zendaya