ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Flavia Groșan, care a provocat emulație în spațiul public, după ce a vorbit despre tratamentul-minune cu care a vindecat peste 1.000 bolnavi de COVID, a fost aplaudată azi de susținători și a primit flori, atunci când a ajuns și a plecat de la Colegiul Medicilor Bihor, unde a fost audiată. Peste 100 de persoane s-au adunat astăzi în fața Colegiului Medicilor Bihor în semn de susținere pentru medicul Flavia Groșan, chemată la audieri.

Chemată să dea cu subsemnatul la Colegiul Medicilor din Bihor, doctorița-minune Flavia Groșan contra-atacă: ”Voi, cei care muriți de grija mea, haideți în cabinetul meu să vă arăt cum salvez oameni!” GRUPUL FACEBOOK a depășit 100.000 de membri 

UPDATE: Potrivit unui site local, președinta Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiș, a anunțat,după audierea doctoriței Flavia Groșan că aceasta nu primește nicio sancțiune pentru declarațiile pe care le-a făcut în spațiul public. „Doamna doctor va continua să își trateze pacienții exact cum a făcut-o până acum. Comisia de etică și deontologie nu poate să dea nicio sancțiune.”, a precizat dr. Carmen Pantiș.

Declarațiile destul de bâlbâite ale doctoriței Pantiș pot fi vizionate mai jos, într-o filmare locală.

Doctorița-minune a apărut prima oară în presă în ziarul Național, unde a afirmat că "în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul COVID omoară, de fapt, bolnavii". Ziarista Claudia Marcu, cea care a prezentat-o opiniei publice în premieră, afirmă și azi în Național că Miza atacurilor împotriva Flaviei Groșan este „Protocolul morții!”: „Nu faptul că medicul Flavia Groșan are propria schemă de tratament pentru tratarea cu succes a Covidului a deranjat sistemul. Schema poate fi combătută relativ simplu, iar această sarcină a revenit medicilor sugrumați de invidie. Ceea ce a cutremurat din temelii sistemul este contestarea protocolului din spitale, care fabrică morți pe bandă rulantă.”, afirmă jurnalista.

Luni, când a ajuns la Colegiul Medicilor Bihor, medicul Groșan purta mască de protecție, însă aceasta nu îi acoperea gura, așa cum prevăd măsurile din pandemie, precizează cu malițiozitate Antena 3. Ei bine, la ieșire masca a fost dată jos, sub bărbie, de-a binelea!

"Mă uit în spate și nu-mi este rușine cu ce am făcut", a spus dr. Flavia Groșan, luni, la intrarea la Colegiul Medicilor.

Potrivit șefului Colegiului Medicilor, dr. Flavia Groșan, fostă directoare a vechiului Spital TBC la mijlocul anilor 2000, ulterior angajată a Spitalului Municipal din Marghita, "s-a retras din sistemul sanitar public în urmă cu aproximativ patru ani, iar de atunci deține un cabinet privat în Oradea".

În plus, președintele Colegiului Medicilor Bihor subliniază că afirmațiile doctoriței Groșan despre caracterul periculos al terapiei cu oxigen din spitale sunt periculoase și „aberante”:

"Da, este o aberație să spui că oxigenul vatămă creierul, că produce edeme cerebrale, știind că pacienților care beneficiază de terapie cu oxigen nu li se administrează oxigen în stare pură".

Doctorița Flavia Groșan, pneumolog, susține că tratează COVID-ul ca pe o pneumonie atipică, cu antibiotic, chiar și prin telefon sau online, ca să nu-i pună pe drumuri pe cei bolnavi rău.

Reclamația în cazul dr. Groșan a fost depusă de un alt medic din București, care a fost „deranjat” de faptul că aceasta a criticat protocolul din București.

De asemenea, doctorița Flavia Groșan a mai declarat că statul în casă și masca scad imunitatea: „Masca nu face bine, de ce ne blocăm orificiile lăsate de Dumnezeu?”

Dr. Flavia Groșan afirmă că nu înțelege de ce trebuie să purtăm mască de protecție împotriva COVID.

"Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aș fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-a scăzut imunitatea în ultimul hal, de aceea nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID. Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbușită. Statul în casă, masca și aici am ajuns…", a spus dr. Flavia Groșan.

 

BÂLBÂIELILE DOCTORIȚEI PANTIȘ:

VIDEO Antena 3 de la ieșirea DOCTORIȚEI GROȘAN: