ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full. Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea”, spunea dr. Răzvan Constantinescu. Citiți declarația sa aici.

Dr. Tudorel Axinia de la Spitalul din Târgu Neamț a murit marți, 5 octombrie, la un spital din Iași în care fusese internat după ce a fost confirmat pozitiv la SARS-CoV-2, potrivit ZiarTarguNeamt.ro

Ceea ce nimeni din presă nu îndrăznește să spună, mințind opinia publică și îngroșând prin omisiune numărul morților „cu/de Covid”, este că medicul respectiv era vaccinat cu ambele doze de ser experimental Covid, potrivit doctorului Răzvan Constantinescu. „Sigure și eficiente”! Prin urmare, dr. Axinia nu este un medic răpus de Covid din cauză că scepticii nu înțeleg să se vaccineze cu serurile Covid, cum ar prezenta situația presa guvernamentală, ci este unul care a murit în ciuda „vaccinului” Covid sau ca reacție adversă la acesta, inclusiv din cauza propagandei mincinoase pe care o face presa plătită de guvern să se înhame la cântarea pandemiei și, ulterior, a vaccinării.
 

Dr. Tudorel Axinia a fost medic primar de Medicină internă, specializat în ecografie generală si endoscopie digestivă, medic primar gastroenterologie, doctor în științe medicale.

A condus timp de trei decenii Secția de Medicină Internă a Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie” Târgu Neamț, până în mai 2020. Între anii 2009 și 2012, a fost și managerul unității spitalicești de sub Cetate.