ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doi adolescenți din state diferite au murit amândoi în timpul unor meciuri de baschet. Devonte Mumphrey, din Texas, și Cameran Wheatley, din Illinois, elevi la liceu, au decedat în mod tragic în timpul unor meciuri obișnuite în sala de sport a liceului, relatează Info Wars.

În aceeași zi în care Mumphrey s-a prăbușit, la aproape o mie de kilometri distanță, Cameran Wheatley, de la Bremen High School, a căzut și ea pe teren și a fost declarată ulterior moartă.

"Nu m-aș fi gândit că așa ceva s-ar putea întâmpla la un liceu, la cineva atât de tânăr", a declarat un părinte al cărui copil frecventa același liceu cu una dintre victime.

ABC 7 a relatat că tatăl lui Wheatley a confirmat că fiul său avea o stare de sănătate bună și că a practicat mai multe sporturi timp de aproape 10 ani.
 
 

Nu se cunoaște statutul de vaccinare al adolescenților, iar rapoartele de autopsie nu au fost încă publicate. VIDEO: