ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A murit actorul Florin Beciu, directorul Teatrului Național Caracal. Florin Beciu a fost Directorul Centrului Cultural Municipal „Radu Șerban” din Caracal și în ultima perioadă s-a luptat cu o boală cumplită care din păcate, l-a răpus, anunță RTV. Avea doar 54 de ani. Nu știm cu ce boală cumplită s-a luptat și când s-a declanșat dar medicii onești au avertizat că vor apărea valuri de boli ciudate soldate cu astfel de pierderi triste.

Reprezentanții instituției au publicat vestea tristă în cursul zilei de azi:

„Anunțăm cu regret plecarea mult prea timpurie a actorului, regizorului artistic, colegului și prietenului Florin Beciu. Ne simțim lipsiți de un om care nu de puține ori a poziționat activitatea artistică mai presus de sine, arătând dovada sacrificiului ori de câte ori avea ocazia. Rămânem cu generozitatea, inteligența sensibilă, verticalitatea și disponibilitatea unui om care a făcut atâția tineri să își deschidă aripile și să creadă că pot mai mult. De aceea spunem că Florin va trăi veșnic prin sutele de adolescenți care au avut bucuria de a lucra cu el și de a se lăsa purtați de sfaturile sale. Este o pierdere mai presus de cuvinte, mai presus de necuvinte. Drum lin! Pentru cei care doresc să își ia rămas bun slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 1 martie, ora 12:00, la Biserica din Cimitirul Nr.1 , strada Carpati nr.112.”, Au scris aceștia pe Facebook.
 
Multe alte personlități ale teatrului românesc au postat un ultim mesaj de adio actorului Florin Beciu, inclusiv actorul Vlad Zamfirescu: 
 
„Dragul meu Florin,
Ai plecat mult prea devreme…
Multumesc pentru tot . 
Ai fost un mare iubitor de teatru ,de oameni ,de viata . 
Ai facut enorm pentru tinerii pasionati de teatru . 
Multumesc …”, a scris acesta.