ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump, președintele SUA detronat de Marea Resetare a micului Joe Robinette Biden, susține sâmbătă în SUA, duminică, orele 2.30, ora României, un discurs la Convenția anuală a Partidului Republican din Carolina de Nord (NC). Transmisie VIDEO ÎN DIRECT mai sus din Greenville, NC, USA.

Ieri, cel de-al 45-lea președinte al SUA, Donald Trump, a realizat o scurtă înregistrare video în care afirma că Partidul Republican va recâștiga ambele camere ale parlamentului american și Casa Albă și, „mai devreme decât vă închipuiți, va fi ceva cu adevărat special”. El le-a mulțumit susținătorilor pentru „respectul” și „dragostea” manifestate după plecarea sa din Washington, D.C., pe 20 ianuarie, potrivit unei înregistrări video postate de Disclose.tv pe canalul de Telegram al postului de știri. VIDEO:

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru extraordinara susținere de care ați dat dovadă. Noi vom recâștiga Senatul, vom recâștiga Camera, vom recâștiga Casa Albă și, mai curând chiar decât vă închipuiți, va fi ceva cu adevărat special. Dar dragostea și afecțiunea și respectul pe care ni le-ați arătat tuturor contează foarte mult. Partidul Republican este mai puternic ca oricând și e pe cale să devină cu mult mai puternic decât e acum. Vom reveni în forță curând. Vă mulțumesc foarte mult tuturor, sprijinul vostru este cu adevărat incredibil”, a transmis Donald Trump. Să vedem ce va urma.

Reamintim că Trump cere Chinei despăgubiri de 10.000 de miliarde de dolari: ”Am avut dreptate în legătură cu laboratorul din Wuhan”. E-mail-urile lui Fauci despre „caracteristicile neobișnuite” ale virusului, publicate și de ActiveNews

Citiți și SE SURPĂ MINCIUNA COVID. ActiveNews republică 3234 de pagini cu e-mail-urile lui Tony Fauci care dovedesc MINCIUNA MĂȘTILOR, ORIGINEA de laborator a VIRUSULUI și legăturile lui cu Bill Gates și Mark Zuckerberg. Republicanii cer demiterea lui „Dr. Moarte”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews