ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Potrivit unui document oficial prezentat de Ministerul Sănătății se vor face demersuri pentru adoptarea Legii Vaccinării care va cuprinde obligativitatea vaccinării populației. Prevederea în acest sens se află în  proiectul de buget pe anul 2021 al Ministerului Sănătății. „Demersuri pentru adoptarea  Legii vaccinării, care va cuprinde obligativitatea vaccinării populației, dar și obligația autorităților, în primul rând a Ministerului Sănătății, de a desfășura campanii de informare, de a asigura aprovizionarea cu vaccinuri, de a garanta calitatea și siguranța vaccinării conform standardelor europene. În cadrul legii vaccinării va fi stabilită și obligația Ministerului Sănătății de a elabora și aplica un plan multianual de vaccinări și implicit, un plan multianual de achiziții de vaccinuri”
 
 
Făcând referire la textul care a fost scris încă din 2017, medicul Monica Pop a vorbit duminică seară, la Antena 3, despre cum a aparut aceasta lege si care ar fi consecințele ei.

Acum doi ani, atunci când eram de acord cu schemă de vaccinare obligatorie, am primit amenințări cu moartea. Și am cerut ajutorul Doctorului Arafat pentru a face plângere la poliție pentru lucrul acesta, pentru că am fost de acord cu lucrul acesta." a amintit Monica Pop, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice.

"Acum, când mortalitatea este mult mai mică, din păcate, consider că este o gravă încălcare a drepturilor omului. Omul trebuie convins, nu obligat. Cum se va face obligativitatea? Iei omul cu arcanul și îl bați dacă el nu dorește acest lucru?
Și atunci s-au opus exact cei care acum ar vrea să facă această vaccinare obligatorie. Exact aceștia s-au opus atunci. Deși s-au întâmplat atâtea nenorociri și deși a fost o epidemie foarte mare cu număr mare de decese. Nu este decât o posibilitate de a subjuga populația." a mai spus Monica Pop, la Antena 3.