ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproape 9.000 de fotografii din laptopul lui Hunter Biden au fost publicate online de organizația non-profit Marco Polo, potrivit Daily Mail.

Cele 8.864 de fotografii postate pe bidenlaptopmedia.com includ sute de imagini cu Hunter consumând droguri și făcând sex cu prostituate, precum și fotografii de familie.

Fotografiile includ 7.032 imagini, majoritatea din aplicația iPhoto a MacBook Pro al lui Hunter, 1.832 dintr-o copie de rezervă a iPhone XS, 428 de "live photos" (scurte videoclipuri realizate cu un iPhone), 674 de imagini trimise în mesaje text, 579 de capturi de ecran, 40 trimise prin WhatsApp și alte 111.

Imaginile sunt datate între 2008 și 2019. Unele au coordonate geografice atașate, arătând că Hunter a făcut fotografii în Hawaii, Cabo San Lucas, Kosovo, Republica Dominicană, vestul Chinei, Londra, Paris, Roma, Belgrad și în SUA.

Toate fotografiile văzute de DailyMail.com se potrivesc cu fotografiile dintr-o copie a laptopului lui Hunter Biden obținută de DailyMail.com și autentificată de experți în criminalistică cibernetică la începutul anului 2021.

Fotografiile provin din laptopul abandonat al lui Hunter și, alături de imaginile obscene, includ fotografii de familie cu Hunter alături de tatăl său Joe și restul clanului Biden. 
 
Marco Polo a blurat nuditatea cea mai explicită din fotografiile șocante, precum și numerele de cont din extrasele de cont, numerele de card de credit și de securitate socială și alte informații sensibile.
 
 FOTO:
 
 
 
 
 
 
 
Marco Polo a fost fondat de fostul angajat al Casei Albe a lui Trump, Garrett Ziegler, în vârstă de 28 de ani, și se descrie ca fiind "un grup de cercetare non-profit care expune corupția și șantajul".

'Dacă poporul american vrea să știe cum este prima lor familie, o va obține. Și nu vom scoate fotografii care îi prezintă pe soții Bidens într-o lumină bună', a declarat Ziegler.

El a adăugat însă că a fost nevoie de aproximativ două luni pentru a 'blura organele genitale' din toate fotografiile.

Ziegler a precizat că trocul pe care organizația sa l-a încărcat săptămâna trecută conține '98% din fotografiile de pe dispozitiv', după ce a eliminat unele imagini precum 'capturi de ecran ale jocurilor Candy Crush'.

Printre publicațiile provocatoare ale fostului membru al staff-ului lui Trump se numără și un raport de 645 de pagini privind ancheta Marco Polo asupra conținutului laptopului lui Hunter, publicat în toamna anului trecut.

Raportul incendiar l-a acuzat pe Hunter de 459 de infracțiuni, inclusiv infracțiuni de prostituție, distribuție și posesie de droguri, fraudarea agențiilor guvernamentale, lobby străin ilegal și spălare de bani.

De asemenea, a folosit e-mailuri și alte documente din laptop pentru a susține că președintele Joe Biden a fost complice la evaziune fiscală, a încălcat Legea privind înregistrările prezidențiale și a folosit informații nepublice în scopuri financiare în șase incidente din iunie 2010 până în decembrie 2016.

Ziegler a publicat, de asemenea, peste 120.000 de e-mailuri din laptop pe site-ul său, BidenLaptopEmails.com, precum și transcrierea și publicarea unor pagini din jurnalul surorii lui Hunter, Ashley Biden.
 
Echipa de avocați a lui Hunter a cerut între timp Congresului să lanseze o investigație privind modul în care Marco Polo a obținut rapoartele de activitate suspectă (SAR) ale Departamentului Trezoreriei, o parte din dovezile pe care parlamentarii republicani le folosesc pentru investigațiile lor privind corupția familiei Biden.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews