ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legenda baschetului Emmanuel "Boybits" Victoria a murit miercuri după ce a suferit un atac de cord. El avea 50 de ani.

„Cu inima strânsă anunțăm decesul tatălui nostru în urma unui infarct miocardic acut”, au anunțat copiii săi într-o postare pe contul său de Facebook, citat de CNN, după cum informează Mediafax, preluat de ȘtiripeSurse, tustrele surse omițând să ne mai informeze și asupra stării lui vaccinale. Se știe că acum așa e „moda”, să se moară subit pe la 50 de ani, așa că de ce să ne mai punem întrebări dacă tot suntem agenții de știri. Reproducem de pe Facebook și gata, am informat.

„A avut un atac de cord pe 14 februarie, mai întâi, și au descoperit infarctul miocardic acut. Apoi a avut un alt atac de cord noaptea trecută", a declarat ieri fiica sa, Ciaz Victoria.

Fostul fundaș, de 7 ori campion PBA, a jucat pentru RFM și San Miguel. El s-ar fi luptat în trecut și cu sindromul Guillain-Barré, în care sistemul imunitar al organismului atacă nervii, „o afecțiune rară din care și-a revenit ulterior”, mai spun sursele citate.

Fosta afecțiune rară este din ce în ce mai deasă acym, la fel ca fosta afecțiunea rară Ramsay Hunt cu care s-a pricopsit Justin Bieber, motiv pentru care și-a anulat din nou turneele, deja amânate.

Vedeți și Dr. Joseph Mercola: 28 de cauze pentru care poți avea un atac de cord, potrivit „Științei”

Emmanuel "Boybits" Victoria era în stare bună de sănătate, comentează contul de Twitter al filmului documentar Died Suddenly prezentând dovada injectării cu trei doze a decedatului: