ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Institutul Național de Sănătate din SUA(NIH) și-a luat la revedere de la Anthony Fauci din funcția de director, după 54 de ani petrecuți în fruntea Institutului. Plecarea lui a fost marcată de o petrecere de pensionare, unde angajații l-au felicitat pentru cariera lungă.

ADEVĂRUL DESPRE DR. FAUCI ȘI FAUCII DIN ROMÂNIA. Filmul lui Robert F. Kennedy tradus în română și Rechizitoriului lui Joseph Mercola. RFK: NE VEDEM PE BARICADE. CONTRA/REVOLUȚIA ESTE ABIA LA ÎNCEPUT. VIDEO

Fauci a vorbit în cadrul evenimentului despre activitatea sa din cei 54 de ani petrecuți în serviciul public, în care a sfătuit șapte președinți americani și a coordonat sistemul de sănătate pe timpul epidemiilor de Hiv, Ebola și Covid, relatează NIH Director's Blog.

Citiți și: SĂ FIE JUDECAT! Fauci a fost făcut cu ou și cu oțet de Elon Musk. CEO-ul Twitter a cerut, în stilul său clasic, punerea sub urmărire penală a consilierului de la Casa Albă

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews