ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un chirurg plastician din Utah și unii dintre membrii personalului său au fost acuzați de autorități de o așa zisă înșelătorie cu vaccinul COVID, fiind acuzați că au aruncat la chiuvetă mii de doze de vaccinuri și au dat pacienților certificate de vaccinare false, scrie dailymail.

În unele cazuri, procurorii spun că aceștia au administrat chiar și injecții saline copiilor la cererea părinților, care doreau să creadă că au fost vaccinați, deși nu au fost.  Dr. Michael J. Kirk Moore, în vârstă de 58 de ani, a fost acuzat împreună cu asistenta Kari Dee Burgoyne, în vârstă de 52 de ani împreună cu Kristin Jackson Andersen, în vârstă de 59 de ani și Sandra Flores, 31 de ani, o altă membră a personalului său. 

Procurorii federali din Utah spun că au folosit cabinetul doctorului Moore - The Plastic Surgery Institute of Utah din Sandy, la sud de Salt Lake City, pentru a pune în aplicare escrocheria. Acuzarea susține că atât Andersen, cât și Moore sunt membri ai unei organizații necunoscute care „caută să elibereze profesia medicală de conflictele de interese ale guvernului și ale industriei Big Pharma”.

Potrivit rechizitoriului, grupul a pretins că a administrat 391 de vaccinuri pentru copii, 524 de vaccinuri Pfizer pentru adulți, 64 de vaccinuri Moderna și 958 de vaccinuri J&J între octombrie 2021 și septembrie 2022. În realitate, le-au turnat pe canalizare, spun procurorii. Acum, toți sunt acuzați de distrugerea proprietății guvernamentale.
Autoritățile mai susțin că s-ar fi vândut 2.000 de carduri de vaccin false pentru un profit de 96.850 de dolari.

Ei au fost puși sub acuzare la începutul acestei luni, dar rechizitoriul a fost desecretizat săptămâna aceasta la un tribunal din Utah.

 
 
Probabil după o scăpare, doi agenți sub acoperire au intrat pe fir și au trecut și ei prin acest proces, inclusiv unul care a întrebat dacă și copiii săi ar putea primi carduri. 

Agentul respectiv spune că Flores a scris pe un post-it „la 18 ani și mai tineri, facem o injecție salină". 
 
Aceștia au fost acuzați de conspirație în vederea fraudării Statelor Unite; conspirație pentru a converti, vinde, transmite și dispune de bunuri guvernamentale; și conversie, vânzare, transmitere și dispoziție de bunuri guvernamentale, precum și complicitate și instigare. Toți vor merge în fața unui judecător pe 24 ianuarie și riscă o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare.
 
Dumnezeu să-i ajute că au salvat multe vieți de la nenorocire!