ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Iohannis nu se dezminte în plină pandemie. După ce le-a dat ordin parlamentarilor să voteze vaccinarea obligatorie a poporului, s-a dus să se relaxeze cu soția în Egipt, să viziteze piramidele, pentru a vedea cum se simt foștii șefi de stat mai iluștri decât el. Bineînțeles, și la această ieșire, Iohannis s-a îmbrăcat în alb și nu a purtat mască. Fotografii trimise de un cititor ActiveNews căruia îi mulțumim!

Ne aducem aminte cum, în ianuarie 2021, după ce a luat foc spitalul Matei Balș din București, președintele a apărut cu un discurs la fața locului și s-a declarat „satisfăcut” de intervenția promptă a pompierilor, apoi a fost surprins peste o zi în stațiunea Păltiniș, de unde le-a transmis rânjind românilor că îi invită la schi. Și mai recent, în septembrie, Klaus Iohannis s-a dus la Pianu de Jos să joace golf, de unde i-a invitat pe „cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții”. La piramide nu ne poate invita, ele sunt rezervate liderilor de mult apuși, care nu mai au nimic de oferit țării lor.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews