ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CEO-ul Twitter, Elon Musk, a declarat miercuri într-un tweet că va adopta o nouă politică Twitter legată de postările pe platformă despre știință. Potrivit Epoch Times.

"Noua politică Twitter este de a urmări știința, ceea ce include în mod necesar chestionarea rațională a științei", a scris Musk.


Musk a declarat: "Oricine spune că a le pune la îndoială înseamnă a pune la îndoială știința însăși nu poate fi considerat om de știință".

De la preluarea companiei, Musk a publicat o sumedenie de informații cu privire la suprimarea de către Twitter a anumitor informații legate de COVID-19.

Musk a declarat că angajații Twitter au avut un grup privat pe Slack care era un "fan club" al consilierului medical șef al Casei Albe, Dr. Anthony Fauci. Angajații "aveau un canal intern pe Slack numit "Fauci Fan Club"", a scris Musk.

În postarea lui Musk se menționa că Fan Clubul Fauci a fost înființat în ciuda "problemelor flagrante" nerezolvate în ceea ce îl privește pe Fauci, inclusiv întrebarea dacă consilierul de la Casa Albă a fost nesincer când a negat că banii federali americani au fost folosiți pentru a finanța cercetări riscante de tip "gain-of-function" la un laborator chinez aflat în centrul speculațiilor privind originile pandemiei COVID-19.
 
Vedeți ultimele Dosare Twitter: