ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Dragi prieteni, vă invit sa participați la cursul 115 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască, vineri, 25.08.2023, de la ora 20:30, ora României 21:30, un dialog cu invitații mei, dr. Adrian Cacovean, medic primar chirurgie cardiovasculară din București, dr. Damian Baciu, medic pediatru din Brașov, și Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului.”, transmite Părintele Bogdan Florin Vlaicu din Belgia, care ne-a onorat cu invitația de a participa la emisiunea sa și săptămâna trecută.
 
 
„Vom vorbi despre a treia conferință "Romanii versus marea resetare”, care a avut loc la Constanța pe 10.08.2023 - organizată de ActiveNews și Starea de Libertate.

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.”, mai scrie părintele, căruia îi mulțumim în mod deosebit pentru parteneriatul, putem spune, cu ActiveNews, și tot ceea ce face pentru credință și adevăr.
 
Cursul este transmis în direct pe Facebook și pe Zoom.
 
 ACTUALIZARE - VIDEO ÎN DIRECT AICI: