ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pr. Bogdan Florin Vlaicu ne face următoare invitație: „Dragi prieteni, va invit sa participați la cursul 114 de vindecare sufleteasca la vremea crizei cu masca, vineri, 18.08.2023, de la ora Belgiei 20:30, ora României 21:30, un dialog cu invitații mei, Marina-Ioana Alexandru, avocat, președinte al Asociației Juriști pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților Umane, Tatiana Petrache, patrolog, filolog, scriitor și publicist la Familia Ortodoxă, Pompiliu Diplan, președinte la mișcarea de activism civic Starea de libertate, și Victor Roncea, redactor șef la site-ul ActiveNews.

Vom vorbi despre a treia conferința "Romanii versus Marea Resetare” de la Constanța, de pe 10.08.2023, legea obligativității vaccinarii și copiii, ultima resursă a României.

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.”

Cursul va fi transmis în direct pe Facebook - AICI cât și la ActiveNews, în cadrul acestui articol - sau pe Zoom - AICI