ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sindicatul polițiștilor Europol protestează față de noile măsuri arafatienie cu masca obligatorie, deși România e verde, o cerere care naște suficiente suspiciuni rezonabile asupra naturii ei: Arafat vrea să otrăvească românii cu măștile FFP2 cu grafen, retrase din Franța? ȘTIINȚA a demonstrat că obligativitatea măștilor e dăunătoare și ineficientă în stoparea transmiterii virusului și este doar o măsură totalitaristă. GRAFICE

Europol transmite sarcastic:

Polițiștii vor avea un al doilea job: croitor-filator si specialist în microfibre

„Începând de pe 8 ianuarie, odată cu intrarea în vigoare a noii Hotărâri de Guvern prin care polițiștii vor trebui să verifice tipul și calitatea măștilor de protecție purtate de populație, aceștia își vor putea asigura un al doilea job, în funcție de îndemânarea fiecăruia.

Astfel, printre cele mai de interes meserii sunt cele de: croitor-filator, inginer textil, designer vestimentar și specialist în microfibre. Aceștia vor putea da de asemenea sfaturi dacă tipul mască purtată se asortează cu pardesiul sau cu tocurile de la pantofi, putând acorda astfel calificative și apreciind dacă oamenii au sau nu stil.

Lăsând gluma la o parte, cam aceasta este situația ridicolă în care vor fi puși colegii noștri de mâine când vor trebui să verifice tipul măștii și calitatea materialului din care acestea sunt confecționate. Pentru a fi bine edificați cu această nouă ”atribuție” îl rugăm chiar pe ministrul Lucian Bode să facă o lecție demonstrativă pentru toți polițiștii de verificare a măștii unei persoane. Reiterăm faptul că polițiștii nu au fost instruiți și nici nu au cunoștințele necesare pentru acest tip de verificări aberante.”

Ce scria Anthony Fauci, guru-ul lui Raed Arafat, despre mască: