ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Retrase de pe piața franceză că fiind toxice, peste 2 milioane de măști FFP2, certificate CE, au fost salvate de la distrugere și trimise în România unde vor fi comercializate cu 1 euro bucata. Suma încasată de firmele apropiate lui Arafat va fi undeva la 2 milioane de euro. Mărunțis, dar tot merita de-o Ordonanța de Urgență.”, afirmă jurnalistul de investigații Mădălin Pribu pe contul său personal de Facebook.

Agenția de securitate sanitară ANSES din Franța recomandă evitarea măștilor FFP2 cu grafen, material sintetic toxic, titra ActiveNews pe 16 decembrie. Ca să nu sară din baie repede pigmeii glomandantului la abcțiue că e „fake news”, amintim sursele franceze: Europe1.fr, OuestFrance sau FranceInfo.

Încă din luna iulie 2021 Agenția de specialitate franceză, corespondenta FDA din SUA, avizase spitalele să renunțe la aceste măști FFP2 periculoase pentru sănătate: „Unele măști de față care conțin carbon sub formă de grafen ar putea prezenta un risc pentru sănătate, potrivit cercetărilor recente. Franța avertizează acum conducerea spitalelor împotriva utilizării unora dintre măștile FFP2 cu formă de cioc care conțin acest material în filtrele lor.”, transmitea RFI într-un material mai amplu. Agenția solicita oficial să se folosească măști fără grafen, deși, potrivit unor dezvăluiri (video mai jos), chiar și cele banale, albastre, „chirurgicale”, produse cel mai adesea  (tot) în China, conțin de asemenea oxid de grafen. 

Solicitarea ANSES a apărut după ce în luna aprilie, instituția similară din Canada - Health Canada - i-a sfătuit pe canadieni să nu mai folosească măști de față produse în China care conțin grafen, după ce o evaluare preliminară a identificat un anumit potențial ca particulele de grafen inhalate prin folosirea măștii să provoace efecte pulmonare la animale (de exemplu, semne de inflamare, adică simptome asemănătoare Covidului).

Adică după ce că virusul vine din China comunistă, tot tovarășa China îți oferă și masca cu oxid de grafen care să te îmbolnăvească și mai tare. Asta dacă ești suficient de prost și o și porți, pe românește fie spus.

Utilizarea măștilor FFP2 care conțin in anumite cantitati compusi pe baza de grafen, un material sintetic inovator despre care ActiveNews a mai scris doar pentru a fi acuzat de „fake news”, trebuie evitată ca măsură de precauție, a precizat ANSES, după cum transmitea OuestFrance.fr cu mai puțin de o lună în urmă.


Expertiza pe măștile FFP2 a fost solicitată ANSES de Direcția Generală de Sănătate a Ministerul Sanătății francez.

În aprilie, Canada a fost prima țară care a subliniat riscurile potențiale ale măștilor FFP2 (sau KN95, echivalentul nord-american) care conțin grafen, mai scrie sursa citată. Ca măsură de precauție, a retras măștile cu grafen fabricate de compania chineză Shandong Shengquan New Materials, care erau suspectate de a provoca probleme pulmonare.

Autoritățile franceze au cerut încă din 25 mai ca 17 milioane de măști FFP2 cu grafen, distribuite în special profesioniștilor din domeniul sănătății, să nu mai fie utilizate. Această suspendare a fost decisă în așteptarea evaluării riscurilor de către ANSES. În Raportul citat și de ZiuaNews de la sursa amintită, Agentia nu recomanda utilizarea lor motivand lipsa datelor concludente în privința cantității admise pentru a nu fi considerate toxice în baza compușilor de grafen, mai ales după o expunere îndelungată.

Alerta trimisă de ANSES către spitalele franceze era titrată URGENT - INFORMAȚIE DE SECURITATE, potrivit MediaPart.

ANSES consideră în Raportul său că „este imposibil de evaluat riscul pentru sănătate” al măștilor FFP2. Acesta constată „lipsa de informații privind grafenul utilizat de producători și privind toxicitatea acestei substanțe, în special pe termen lung”. De aceea, consideră că este de preferat să se evite acest tip de mască, ca măsură de precauție.

Este posibil ca aceste milioane de măști retrase din Franța să fie ajuns în România? Nu știm. Ar trebui să fie obiectul unei cercetări rapide a DNA și DIICOT.

Dar oricum ar fi, ANSES le spune francezilor: OPRIȚI-VĂ în a folosi aceste măști, sunt OTRĂVITOARE! Iar ARAFAT LE BAGĂ PE GÂTUL ROMÂNILOR?

Cum vine asta?

Dincolo de faptul că Arafat ignoră știința lui Anthony Fauci, care nu recomandă măștile, în privat, și le consideră inficiente, demența cu purtarea măștii pentru a preveni răspândirea virusului și a pandemiei frizează deja ridicolul.

Cine sunt „specialiștii” care fac asemenea recomandări la doi ani de la existența virusului chinezesc când adevărați oameni de știință din lume au demonstrat deja de mii de ori eșecul măsurilor de carantinare și a măștilor?

Cumva coaforul lui Arafat și machioza lui Gheorghiță? SE pare că nu degeaba cei doi ocupă locurile fruntașe în SONDAJUL ACTIVENEWS despre CEI MAI TOXICI vacciniști.

Și iată și modelul „comandantului acțiunii”: Guvernul de la Viena a decis joi să introducă purtarea obligatorie a măștii sanitare de tip FFP2 în aer liber pentru a evita o nouă plasare a populației austriece în lockdown, informează AFP și DPA, potrivit Agerpres. Luați aminte: este vorba de țara care a impus carantinarea nevaccinaților și în curând va începe vaccinarea obligatorie a întregii populații. Acesta este modelul lui Arafat!

Și aceasta în condițiile în care ȘTIINȚA a demonstrat deja că obligativitatea măștilor este dăunătoare și ineficientă în stoparea transmiterii virusului. O dovadă vie este chiar ministrul Alexandru Rafila, care a făcut Covid cu tot cu masca lui scumpă. De ministrul Apărării SUA, ce să mai zicem, că purta și mască și vizetă?! Și alte câteva milioane de dovezi, transmițătorii vaccinați și mascați de Omicron de azi.

Pe lângă cele peste 400 de studii științifice care demonstrează eșecul lockdown-urilor, ineficiența purtării măștilor și închiderii școlilor și efectele devastatoare ale acestor măsuri, pe care vi le recomandăm într-o sinteză cu trimiteri tradusă de ActiveNews, prezentăm mai jos doar câteva grafice elocvente, extrase dintr-un studiu actualizat în decembrie 2021 al institutului Swiss Policy Research, care se referă și la măștile lui Arafat, FFP2, după cum vedeți mai jos:

 

 

VIDEO: Grafen și în măștile chirurgicale?

Publicăm de asemenea și anunțul oficial al ANSES, în limba engleză, ca să le fie mai ușor „verificatorilor” care căută până în fundul știrilor ActiveNews:


News of 14/12/2021

Following the removal from the Canadian market of certain FFP2 protective face masks containing graphene in April 2021, the French authorities suspended their distribution while ANSES assessed the health risks of wearing these masks. Due to a lack of data on the toxicity of graphene, the Agency now recommends giving priority to the marketing of graphene-free masks.

In April 2021, the Canadian authorities removed several models of FFP2 protective masks containing graphene from the market, due to a potential risk of lung effects associated with the inhalation of graphene particles. As these same products had also been distributed in France, in particular to healthcare professionals, the French authorities suspended their distribution pending a risk assessment by ANSES, requested by the Directorate General for Health.

Following its expert appraisal, the Agency stresses that the available data did not reveal any exposure situations of concern. However, it was not possible to assess the health risks of exposure to graphene due to a lack of information on the graphene used by the manufacturers and on the toxicity of this substance, especially in the long term. Furthermore, the Agency points out that manufacturers have neither expressed nor demonstrated the purpose of graphene's addition to these masks. The Agency also notes that the Canadian authorities lifted the suspension of the products in summer 2021 after analysing additional data provided by the manufacturer.

As a result of this appraisal, ANSES now recommends that the public authorities give priority to the marketing or provision of graphene-free masks.

The Agency reminds manufacturers and marketers of their responsibility to ensure that their products are safe for use by consumers. This includes providing all the data necessary for determining the exact nature of the materials used, and demonstrating their utility in the product and their safety under normal conditions of use, both for consumers and for the environment.

How is graphene regulated?

Graphene is an innovative synthetic material consisting of one or more layers of carbon atoms arranged in a lattice structure. In Europe, it is not currently authorised for use as a biocidal substance in any type of product. When boxes of masks mention the inclusion of graphene for its biocidal activity, they are therefore withdrawn from the market by the DGCCRF for non-compliance with the regulations.

Nu ratați: SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI!