ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă amintiți toți acei influenceri de pe YouTube care au promovat vaccinurile experimentale Covid-19 în timpul pandemiei? Mulți dintre ei au fost plătiți de guvern și de Big Pharma pentru a-și influența adepții să creadă că lansarea vaccinului a fost o idee bună, conform Your News Wire.

Ei bine, sute dintre acești influenceri YouTube tineri și sănătoși au fost diagnosticați acum cu cancer - și mulți dintre ei au recunoscut că suferă de cancer galopant.
 
 

Mulți editori independenți au relatat despre zecile de persoane sănătoase, inclusiv atleți profesioniști, care au murit subit de la introducerea vaccinului.

O presă mainstream etică ar fi evidențiat aceste decese pe primele pagini, scoțând la iveală toate opreliștile pentru a investiga exact ce se întâmplă. În schimb, mass-media îi anulează pe toți cei care îndrăznesc să vorbească, iar guvernele mușamalizează scandalul deceselor în exces. Trăim într-o lume foarte diferită acum.

Iată un mic eșantion de influenceri populari de pe YouTube care au fost recent diagnosticați cu cancer galopant.
 
 

Această listă se mărește în fiecare zi. De asemenea, nu include influencerii TikTok și Twitter care au fost diagnosticați cu cancer, nici pe numeroșii influenceri de pe diverse platforme care au suferit probleme cardiace, inclusiv miocardite și atacuri de cord subite.

Cine va fi primul dintre acești influenceri care va recunoaște că a fost mințit și că s-a profitat de ei?
VIDEO: