ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elizabeth Rose Ragonese.... 2 ani. A murit... după ce a primit vaccinul Covid & vaccinul de gripă. 
Poate că punerea unei fotografii și a unui nume ca informații certe ar putea începe să trezească oamenii la adevăr, scrie pagina de Telegram Covid Vaccine Victims
 
 
 
O britanică a murit pe neașteptate în dimineața nunții sale de vis din Trinidad. Nadia Joseph-Gosine, care a fost descrisă ca fiind „frumoasă", „grijulie" și „fericită" de către partenerul și sora ei distrusă, s-a stins din viață în somn pe 7 decembrie 2022, din cauza unei insuficiențe hepatice, după cum i s-a spus soțului, scrie dailymail.
 
 Nadia, pictured with her partner Devon Gosine, 37, had spent weeks in Trinidad but died in her sleep hours before the pair were due to get married
Tânăra de 33 de ani din Beckton călătorise în Trinidad pentru a se căsători cu partenerul ei de cinci ani, Devon Gosine, în vârstă de 37 de ani. Ea a petrecut câteva săptămâni în țară cu Devon și cu fiul ei Emari, în vârstă de 10 ani, dar a murit cu doar câteva ore înainte de nuntă, în timp ce logodnicul ei dormea lângă ea. Sora devastată a Nadiei, Isha Daley, în vârstă de 37 de ani, știa că aceasta se luptase în trecut cu probleme la ficat și la rinichi, dar avea impresia că își revenise.

În noaptea dinaintea a ceea ce trebuia să fie ziua nunții lor, Devon spune că el și Nadia au stat până târziu la discuții după ce niște prieteni i-au sunat și le-au urat toate cele bune înainte de ceremonie. Devon a spus că Nadia se chinuia să doarmă, dar el a crezut că era doar neliniștită de ziua cea mare. El spune că a îmbrățișat-o și ea a adormit, dar când s-a întâmplat să se trezească în jurul orei 2 dimineața, a sărutat-o pe obraz, doar pentru a constata că era complet lipsită de reacție. Dându-și seama că ceva nu este în regulă, a chemat ajutoare, dar paramedicii care au ajuns la fața locului au petrecut 45 de minute încercând să o resusciteze pe Nadia, dar fără succes: „S-a întâmplat dintr-o dată”, a spus Devon. „Cel puțin ea nu a trebuit să sufere”. Nadia și-a anulat asigurarea de viață cu doar trei luni înainte de a muri și nu avea asigurare de călătorie.
 
Tot mai mule cazuri au fost publicate și de pagina de Twitter DiedSuddenly, cazuri pe care le vom reda și noi mai jos, potrivit sursei citate. 

„Un elev de liceu a decedat brusc în urma unui stop cardiac. Un tânăr de 17 ani care face un atac de cord nu este ceva normal - și cu toate acestea, (autoritățile) refuză să oprească vaccinarea”, scriu aceștia, alăturând fotografia tânărului aflat în floarea vârstei. 
„Încă unul care a murit prea devreme... pentru că armata Statelor Unite a refuzat să ia atitudine pentru ceea ce era corect și a vaccinat forțat toți membrii serviciului lor. Cei care au refuzat au fost epurați - dar cel puțin sunt încă în viață.”, scrie pagina de Twitter a filmului devastator.
 
 „Evelyn Bauer, o elevă de grădiniță la Shawnee Elementary School, a #murit subit, potrivit unui comunicat trimis luni familiilor de la Huron School. Cauza decesului nu a fost dezvăluită, dar a fost raportată ca fiind "extrem de bruscă" și neașteptată”.
„Un alt caz despre care mass-media nu vă spune nimic.Un baschetbalist în vârstă de 17 ani, Max Sorensen, a #murit brusc, iar cauza morții este momentan necunoscută.Un raport a dezvăluit că a fost găsit mort în locuința sa a doua zi după Crăciun ” 
 
„Un tânăr în vârstă de 18 ani a #murit brusc în timp ce juca baschet, prăbușindu-se și murind subit chiar pe terenul de baschet. Toate încercările de a o resuscita au eșuat.O autopsie este programată pentru a determina cauza morții.”

Potrivit aceleiași surse,  pagina de Telegram a Victimelor Vaccinului, Diamond Lynette Hardaway de la „Diamond and Silk" a murit luni, la vârsta de 51 de ani.

Moartea ei a fost confirmată de contul oficial de Twitter al surorii sale, iar omagiile aduse vedetei s-au revărsat pe internet în cursul nopții de luni spre marți și marți dimineața. O cauză oficială a morții nu a fost publicată până marți dimineață devreme.