ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Protestele împotriva certificatelor Covid și a vaccinării obligatorii continuă sâmbătă în mai multe localități din țara. La ora 18 la București s-a dat din nou startul la Baricada Vie pentru Libertate din Piața Universității. VIDEO mai jos:


ACTUALIZARE 22:00. Protestatarii rămași în Piața Universității au eliberat carosabilul. Manifestația va fi reluată și duminica viitoare, 7 noiembrie, la ora 16:00, în același loc. 

ACTUALIZARE 21:30. În Piața Universității se  cântă „Imnul Golanilor, Imnul României și "România, trezește-te!".

ACTUALIZARE 19:40. Manifestanții din Piața Universității au rostit rugăciunea „Tatăl nostru” și au ținut un moment de reculegere în memoria victimelor lui Arafat, dar și în amintirea tinerilor care au murit acum 6 ani în incendiul de la clubul Colectiv. Ulterior, protestatarii au ocupat partea carosabilă a Pieței Universității. Momentul a fost surprins video de reporterul nostru:

Manifestanții strigă în continuare: „La Palatul Cotroceni cântă cucuveaua, Iohannis și cu ai lui și-ai găsit beleaua!”, „Jos, dictatorul!”, „Arafat, judecat pentru statul eșuat!”, „La pușcărie Arafat să fie!”, „Criminalii!”, „Ole, ole, ole! O dorință sinceră: România liberă!”, „Masoneria distruge România!”, „Să vină presa să îi scoatem lesa!”, „JOS, DICTATURA!”, „Jos, bolșevicii!”, „Jos, comunismul!”, „Nu, nu, nu cedăm!”, „Nu cedăm, nu ne vaccinăm!”, „Să vă fie frică, poporul se ridică!”, „Libertate, te iubim, ori învingem, ori murim!”, „Arafat, nici nu știi cât de mic începi să fii!”, „Afară, afară, cu virușii din țară!”, „Hai, români, haideți toți, să scăpăm țara de hoți!”, „România, trezește-te!”, „Trăiască, trăiască, trăiască și-nflorească Moldova, Ardealul și Țara Românească!”.

ACTUALIZARE 18:30. Câteva sute de persoane protestează în Piața Universității. Capitala e reprezentată de Starea de Libertate, condusă de Pompiliu Diplan, iar provincia e reprezentată de Asociația Calea Neamului, condusă de Mihai Târnoveanu. Manifestanții au un repertoriu bogat de lozinci și strigături: „Jos, Arafat!”, „Afară, afară cu Arafat din țară!”, „Nu mai vrem Arafat, nici certificat!”, „Arafat judecat pentru sângele vărsat!”, „Jos, Iohannis!”, „Nu vă fie frică, și Iohannis pică!”, „Nu vrem pașaport!”, „PNL, PSD, aceeași mizerie!”, „Trădătorii!”, „Noi suntem poporul!”, „Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă până nu ne câștigăm libertatea noastră!”, „IEȘIȚI DIN CASĂ DACĂ VĂ PASĂ!”, „Ce vrem noi e și pentru voi!”, „Asta-i țara noastră, noi nu stăm în gazdă!”, „Nu plecăm, strada ocupăm!”, „Puterea e la noi!”, „Târgoviște doi!”, „JOS, DICTATURA!”, „LIBERTATE!”, „DEMNITATE!”, „Libertate, te iubim! Ori învingem, ori murim!”. Filmarea Evenimentului - VIDEO AICI

 

În unele orașe din țară au început deja proteste similare. Dacă aveți mărturii text / foto / video de la protestul din orașul d-voastră, vă rugăm să ne scrieți în secțiunea de comentarii sau la adresa: contact @ activenews.ro.

VIDEO:

La Cluj, lumea a ieșit în stradă la Monumentul Memorandiștilor încă de la ora 16, după cum arată pagina Timișoara fără mască - VIDEO AICI.

 

Mai multe fotografii, în albumul de aici: