ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Familia lui Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A, condamnat în primă instanță la 15 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat fiica, refuză să ridice cadavrul acestuia de la Institutul Național de Medicină Legală până când analizele ADN nu vor confirma că trupul carbonizat în mașina care a lovit gardul Ambasadei Rusiei este cel al lui Bogdan Drăghici.

Avocata familiei acestuia a declarat pentru România TV că nu se poate confirma sau infirma decesul, din moment ce nu există un certificat de deces. Cert este că apropiații lui Bogdan Drăghici nu au venit la Institutul de Medicină Legală pentru a ridica cadavrul, deși necropsia a fost efectuată în urmă cu patru zile, iar medicii legiști au stabilit cauza. 

Dacă în termen de 15 zile, familia lui Bogdan Drăghici nu vor veni să ridice trupul neînsuflețit, acesta va fi predat primăriei.

Familia lui Bogdan Drăghici nu a ridicat trupul neînsuflețit al bărbatului. Între timp, continuă ancheta procurorilor, care încearcă să refacă traseul urmat de Drăghici în ultimele ore de viață. Au fost trimise la laborator și efectuarea testelor ADN, însă rezultatele pot veni și după o lună de zile.