ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Marea Britanie, Oficiul Național de Statistică tocmai a publicat un set de date actualizat "Death by Vaccination Status, England" (Decese în funcție de starea de vaccinare, Anglia), cu date din ianuarie 2023 până în mai, relatează politicianul australian Craig Kelly, de la Partidul Australia Unită într-o postare pe Twitter/X:

„În mod notabil, Biroul de Statistică din Australia are date similare, dar refuză să le publice. Oare de ce?

Aceste date care tocmai au fost publicate arată că din ianuarie până în mai 2023 au fost 8.766 decese Covid în Anglia.

8.330 de decese (95,03%) au fost persoane vaccinate

436 decese (4,97%) au fost persoane nevaccinate 
 

Asta e tot. Ultima carte pe care o mai aveau de jucat promotorii vaccinurilor, afirmația că vaccinurile au prevenit decesele cauzate de Covid, a căzut!
 
Dar este și mai rău.

Datele care tocmai au fost publicate arată, de asemenea, că cei vaccinați sunt suprareprezentați în ceea ce privește decesele din toate cauzele.

Datele din Marea Britanie sunt cele mai bune din lume și, odată cu această ultimă publicare a datelor, toate măsurile de obligativitate rămase trebuie să înceteze, iar vaccinul trebuie să fie retras de pe piață chiar astăzi.

A permite ca o altă persoană să fie injectată după ziua de astăzi, când aceste date au fost publicate, ar fi o neglijență criminală.

Oricine s-ar aștepta ca această dezvăluire să fie pe primele pagini ale ziarelor astăzi. Dar, în mod uimitor, din nou, mass-media tace.

Mass-media fie sunt cumpărate ca paraziți plătiți de Big Pharma, fie sunt incapabile să înțeleagă datele, fie sunt prea lașe pentru a publica faptele. Ce s-a întâmplat cu jurnalismul?”, se întreabă acesta, în încheiere, la fel ca și noi, de altfel.
 
 
Grafic oferit de RUSTLER

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews