ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„CUM ÎNDRĂZNIȚI?” - se adresează senatorul australian celor care își bat joc de victimele vaccinării, oameni ce nu au fost nevacciniști ci creduli ai Guvernelor

Un politician australian extraordinar, pe care îl urmărim cu admirație de mai mult timp pe canalele sale media, Gerard Rennick, senator de Queensland, Australia, și membru al Partidului Național Liberal, a intrat și în atenția celebrului Dr. Joseph Mercola (linkul este posibil să expire, conform practicii doctorului). Acesta a publicat chiar astăzi un material despre aceeași filmare pe care ActiveNews o pregătise deja, în limba română, pentru cititorii noștri, tradusă de colaboratoarea noastră benevolă Bodor Gizela (VIDEO MAI SUS).

După cum spune Rennick în intervenția sa viguroasă de la începutul lunii acesteia, Australia a înregistrat peste 10 milioane de cazuri de COVID-19 până în septembrie 2022, moment în care Departamentul de Sănătate australian a încetat să le mai numere - o decizie luată din jenă, sugerează Rennick, văzând cum mai mult de jumătate din țară s-a infectat cu COVID, în ciuda faptului că 20 de milioane din populația totală a Australiei, de 26 de milioane, este injectată cu serurile experimentale COVID.

În pledoaria sa, Gerard Rennick evidențiază și creșterea ratei excesive de mortalitate, chestiune valabilă și în România dar ignorată complet de autorități, de politicienii de pripas și de medici, cu excepția notabilă a colaboratoarei noastre de excepție, Dr. Geanina Hagimă.

În 2021, Australia a avut 8.706 decese în plus față de normă, chiar dacă New South Wales a rămas în izolare totală timp de trei luni întregi. „În teorie, numărul decesele ar fi trebuit să fie mai mici, așa cum au fost în 2020", observă senatorul australian.

Când vor fi abordate oficial vătămările provocate de vaccinurile COVID?

Apoi, există leziunile provocate de vaccinuri, care, potrivit lui Rennick, se ridică acum la aproximativ 140.000, „mai mult decât toate leziunile vătămările raportate de la vaccinuri din 1971 încoace”, subliniază acesta.

Cu toate acestea, în ciuda acestei discrepanțe șocante, Administrația australiană pentru produse terapeutice (TGA) - la fel ca Administrația pentru alimente și medicamente și Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor din SUA - refuză să analizeze sau chiar să recunoască problema celor afectați grav de vaccinare sau chiar decedați.

„Acesta este scopul de a avea o bază de date în care medicii raportează aceste leziuni, în care bifează căsuța "Suspect [de leziuni cauzate de vaccin]" - și, așa cum spun medicii, nu completează aceste formulare pentru că au timp liber... nu, ei bifează aceste căsuțe pentru că ei cred că vaccinul a cauzat leziunile pe care le raportează - și totuși TGA vrea să pretindă că nu este nimic de văzut aici.”, reclamă Gerard Rennick.

„Și de ce nu ar face-o? Pentru că profesorul [John] Skerritt [directorul TGA] este șeful unei organizații care este finanțată de Big Pharma. Dacă vreți să vorbiți despre un conflict de interese, asta este ...”, denunță senatorul.

Chestiunea este perfect valabilă și la noi, unde atât Alexandru Rafila, actualul ministru al Sănătății, cât și cei precedenți, sau vacciniști notorii ca Adrian Streinu Cercel, sau chiar președintele Colegiului Medicilor, Daniel Coriu - sunt cu toții conectați prin sponsorizări generoase (șpăgi), de la zeci de mii la sute de mii de euro, cu Big Pharma, inclusiv cu producătorii serurilor experimentale recomandate cu obstinație de aceștia, după cum ActiveNews a raportat în mai multe articole. Conflict de interese scabros, chiar vomitos, pe care DNA și ANI se fac că nu-l văd.

„În ultimele 15 luni, am fost contactat de oameni cărora le-a fost distrusă viața din cauza vaccinului - spune senatorul australian -, un vaccin despre care guvernul a spus că este „sigur și eficient”. Și dacă asta nu este suficient de rău ... voi, cei din această cameră, nu ați citit documentele ...

Ați preluat controlul asupra corpurilor altor oameni pentru că se potrivea cu dorința voastră de control și comandă. Nu ați dat dovadă de umanitate. Există oameni care nu numai că sunt răniți, dar și-au pierdut locurile de muncă și nu pot obține asistență medicală. Soții și soții ... au fost nevoiți să renunțe la locurile de muncă pentru a sta acasă și a avea grijă de ei ... Sunt într-o durere incredibilă ...

Faptul că Partidul Verde poate sta în acel colț de acolo și își bate joc și râde de cei răniți de vaccinuri - rețineți: acești oameni nu sunt anti-vacciniști. Ei au crezut ceea ce le-a spus Guvernul, așa cum am crezut și eu când am ajuns aici. Dar vă spun ceva, nu este nimic altceva decât o cloacă de minciuni în acest loc."

Directorul general al Ministerului Sănătății Australiei nu a citit rapoartele științifice cheie. Rafila le-o fi citit? Dar cine să-l întrebe? Că toți politicienii sunt învârtiți cu cheița, ca ultimele japițe

Gerard Rennick continuă în expunerea sa de nu mai mult de 10 minute (video) relatând cum l-a întrebat pe profesorul Brendan Murphy, care era șeful serviciului de sănătate la acea vreme, dacă a citit de fapt raportul studiului nonclinic pentru serul Pfizer. După cum s-a dovedit, nu o făcuse. Și pentru că nu o făcuse, ceea ce a spus publicului a fost complet fals, spune senatorul.

Credeți că la noi a citit cineva studiile Pfizer? Și dacă da, cum de au mai recomandat apoi vaccinarea? Pentru că o astfel de recomandare este sinonimă cu crima, prin instigarea la sinucidere!

ActiveNews a semnalat, în premieră și, probabil, singularitate în presa din România, un studiu Pfizer pe care compania îl dorea ascuns timp de 75 de ani (!) - adică până când și-a plănuit să mai trăiască nestingherit șeful Pfizer, Albert Bourla - studiu care dovedește cu prisosință ineficiența vaccinurilor și, mai mult decât atât, afecțiuni asupra fătălui mamelor însărcinate și ale fertilității în general cât și posibilele efecte mortale ale serului experimental, aflat și azi în perioada de testare (!). Pe cobai vii, bipezi, pe oameni. Cei păcăliți, la noi, să se vaccineze de alde Gheorghiță, Marinescu și Mahler, cu serul „sigur și eficient”.

Iată numai două trimiteri la articolele noastre cu privire la acest studiu intern:

MAREA ÎNȘELĂTORIE PFIZER - COMIRNATY. Vaccinurile provocă MAI MULT RĂU DECÂT BINE. Eficiența reală: 0,84%! O Alianță de peste 500 de medici canadieni face demonstrația într-un STUDIU VIDEO extraordinar însoțit de DOVEZI INCONTESTABILE și

DOCUMENTE UIMITOARE: PFIZER și FDA au ascuns decesele în urma vaccinării. Peste 1200 de morți în primele 90 de zile. FDA a autorizat vaccinul Pfizer în ciuda sutelor de mii de evenimente adverse grave raportate chiar producătorului

„Tipii ăștia NU AU NICI O IDEE despre ce vorbesc”, spune Rennick, cu referire la „experții” din Sănătate. „Murphy spunea... că proteina cu spike nu era în sânge. Ei bine, dacă ar fi citit Raportul, ar fi știut că nu au testat niciodată pentru proteina spike.

Ar fi știut, de asemenea, că atunci când au făcut testele pe animale, Raportul spunea că nu a existat nicio diferență în ceea ce privește inflamația pulmonară între grupul placebo și grupul vaccinat după nouă zile. Nu a existat nicio dovadă care să arate că vaccinul a fost eficient.

Dar a citit cineva din această sală ... de fapt acel Raport? Pun pariu că nu. Dar voi toți ați ieșit acolo și ați spus că este „sigur și eficient”, când habar nu aveați despre ce vorbiți.

Să vă fie rușine, pentru că legea din această țară, în Registrul australian de imunizare, spune că nu puteți fi constrânși să luați un vaccin, nr. 1, iar nr. 2 este că trebuie să fiți informați în mod corespunzător cu privire la ceea ce conține vaccinul!

Proteina spike din vaccin nici măcar nu este aceeași cu cea din virus. Nu, nu, nu, nu, ei au schimbat de fapt una dintre nucleotide și au o genă sintetică în vaccin ... care este concepută pentru a-l face să dureze mai mult."

Senatorul Rennick mai subliniază că, atunci când s-a descoperit faptul că încărcătura de proteină spike s-a dublat în ovare între prima și a doua zi după injectare, au oprit pur și simplu studiul și au continuat să spună că proteina spike a rămas la locul de injectare, ceea ce era o minciună flagrantă.

Vedeți și Noi studii: Expunerea la proteina Spike vaccinală afectează sănătatea reproductivă a femeilor și sănătatea mamei

Politicienii neinformați sunt super-răspândaci de dezinformare

Senatorul Rennick continuă:

„Dacă vreți să vorbiți despre dezinformare („fake news”), mergeți să consultați pagina 44 din raportul studiului neclinic al Pfizer. Acesta a fost eliberat de TGA ca urmare a cererii pe Libertatea de Informare (Freedom of Information Act) FOI 239-6 ... Ar trebui să citiți, de asemenea, primul paragraf de la pagina 8, care spune că studiul sugerează că proteina spike poate fi fie introdusă în membrană, fie secretată din celulă.

Ce vă spune acest lucru? ... Vă spune că, în loc să ucidă agentul patogen real, ceea ce ar fi făcut un vaccin normal, acest vaccin special intră în interiorul celulei, preia reproducerea ribozomului, care este cel care produce proteina, și apoi începe să producă mai multe substanțe toxice.

Nu acesta este numele jocului. Vreți să ucideți virusul. Nu doriți să îl reproduceți. Și, bineînțeles, Murphy, ofițerul șef de sănătate, susține că nu există niciun motiv de îngrijorare. El nu a citit niciodată documentul!

Apoi, profesorul [Paul] Kelly [adjunctul medicului șef al Departamentului de Sănătate australian]... a ieșit și a făcut o afirmație îndrăzneață, spunând că vaccinulr oprește transmiterea. Ei bine, el a MINȚIT, deoarece FDA [Administrația americană pentru Alimente și Medicamente] a ieșit pe 20 decembrie și a spus că NU există nicio dovadă că vaccinul oprește transmiterea."

Ne aducem aminte, de asemenea, despre recunoașterea Pfizer din Parlamentul European. Și cu toate acestea, indivizi cu pretenție de „experți” au susținut și în România, cu vehemență, teza că serul experimental oprește transmiterea, aceasta fiind baza discriminării oamenilor sănătoși, a încarcerării nevaccinaților în casele lor și favorizării naziste a vaccinaților în spațiile publice, unde bietele victime dezinformate și-au transmis virusul de la una la alta, îmbolnăvindu-se și chiar murind, în pofida asigurărilor autorităților vacciniste.

Alte victime, desconsiderate, au murit și mor chiar în această clipă ca urmare a efectelor adverse ale vaccinării Covid, prin AVC-uri și atacuri de cord provocate de cheaguri de sânge. CINE E RESPONSABIL DE MOARTEA LOR? Unde este politicianul sau autoritatea publică - de preferință PARCHETUL GENERAL - care să tragă la răspundere iresponsabilii care au trimis oameni la moarte prin vârful seringii?

Vaccinurile au de fapt o eficacitate negativă

Avem acum date care arată că nu numai că vaccinurile nu previn infecția sau transmiterea, dar au o eficacitate negativă. Eficacitatea lor se diminuează rapid (Studiu BMJ și Recunoaștere CDC), iar după 90 de zile, atât serurile experimentale ARNm de la Moderna, cât și cele de la Pfizer, vă fac de fapt mai sensibili la COVID.

În baza expunerii sale, senatorul a încercat să anuleze obligativitatea unor certificate de vaccinare încă în vigoare în Australia iar prin alte intervenții să declanșeze procesul firesc de compensare a victimelor vaccinurilor, acțiune deja pusă în practică în Marea Britanie și Franța. În România, după, cum am spus, „MUCLES”. „Ciocul mic și joc de glezne”, să nu deranjăm „organele”.

Oamenii mor sau devin „legume” pe viață și politicienii tac.

RUȘINE! JAPIȚELOR!

Mai jos traducerea integrală a intervenției politicianului pe care România nu îl are, relizată de colaboratoarea noastră Bodor Gizela, căreia îi mulțumim în mod deosebit, urmată, la final, de o nouă abordare a problemei de către senatorul Gerard Rennick, din 21 decembrie 2022:

Gerard Rennick denunță „cloaca minciunilor”:

 

„Ei bine, iată că am ajuns in acest punct. Suntem la sfarsitul lui 2022 si avem peste 10 milioane cazuri de Covid. Departamentul australian de sanatate (TGA), bineinteles ca s-a oprit sa mai contorizeze candva in septembrie deoarece cred ca devenea prea stanjenitor sa admita ca in ciuda faptului ca sunt peste 20 de milioane de vaccinati, peste jumatate din tara a facut covid.

Ce s-a intamplat cu protectia pe care trebuia sa ti-o ofere? Ce s-a intamplat cu protectia pe care trebuia sa ti-o ofere?

Dar noi nu mai vrem sa discutam despre asta. Noi doar scoatem informatia de pe site si nu mai discutam despre asta. Nu o vom mai discuta.

Si acum avem excesul de mortalitate despre care a vorbit mai inainte senatorul Babet. Avem 8706 decese in plus anul trecut, in ciuda faptului ca New South Wales a fost in carantina timp de trei luni. In teorie, mortalitatea ar fi trebuit sa fie mai mica, asa cum a fost in 2020. Dar, haideti sa nu luam in calcul si anul 2020 in statisticile ABS, imi pare rau, pe 2020 nu-l contabilizeaza. Sa ne prefacem ca atunci nu s-a intamplat nimic. Aproape 140000 de vatamari post vaccinare, mai mult decat toate vatamarile post vaccinare de dupa anul 1971, mai mult decat toate vatamarile puse la un loc.

Ai o rata de vatamare care este de trei ori mai mare si totusi TGA nu vrea sa se uite la semnal.

Scopul de a avea o baza de date este pentru ca doctorii sa raporteze aceste vatamari bifand casuta ''suspect de..'' Doctorii declara ca nu completeaza aceste formulare pentru ca nu au timpul necesar, nu au 20-30 de minute de pierdut vremea ca sa stea si sa completeze aceste formulare pentru cineva care a cazut de pe bicicleta. Nu, ei(doctorii) completeaza aceste casute deoarece cred ca vaccinul a produs leziunile pe care le raporteaza. Si totusi, TGA vrea sa ne prefacem ca ne e nimic de observat aici.

Si de ce ar face astfel? Deoarece profesorul Skerritt este presedintele unei organizatii care este sponsorizata de Big Pharma. Este sponsorizata de Big Pharma. Acum, daca vrei sa vorbesti despre un conflict de interese, chiar asta este, chiar asta este. Si baietii astia nu au idee despre ce vorbesc. L-am intrebat pe profesorul Brendan Murphy care era presedintele Departamentului de Sanatate la acea data, daca a citit sau nu raportul nonclinic despre vaccinul Pfizer. Si ce sa vezi? Nu l-a citit. Cu toate acestea, inca de cu cateva zile inainte declara ca proteina spike nu este in sange. Daca ar fi citit raportul, ar fi stiut ca nici macar nu au testat vreodata existenta proteinei spike.

Si ar mai fi aflat ca atunci cand au facut studiile pe animale, raportul arata ca nu existau diferente cu privire la inflamatia pulmonara, intre grupul placebo si grupul vaccinatilor, dupa noua zile. Nu exista nici macar o dovada cat de mica ce ar arata ca acest vaccin este eficient.

Dar este cineva in aceasta camera, chiar aici si chiar acum, care chiar a citit acel raport? Pun pariu cu tine ca nu. Dar voi toti ati iesit si ati spus ca este sigur si eficient, cand nici macar nu aveati idee despre ce vorbiti. Sa va fie rusine, pentru ca legea in tara aceasta, legea in tara aceasta, in Registrul Australian al Imunizarii, spune ca nu poti fi constrans sa te vaccinezi, in primul rand, si in al doilea rand, ca trebuie sa fii corect informat cu privire la continutul vaccinului.

Acum, trebuie sa sapi foarte adanc pentru a lamuri aceasta problema dar aceasta proteina spike din vaccin nu este aceeasi cu proteina spike virala. Nu, nu, nu! De fapt, ei au schimbat una din nucleotide asa incat avem o gena sintetica in vaccin.

Au adaugat la molecula de ARN mesager un lant lung de 70 de nucleotide cu adenina, cu scopul de a o face sa reziste mai mult in timp. Este modificata ca sa reziste mai mult. S-a aratat ca ARN-ul mesager din studii a rezistat pana la noua zile. Lipidele au rezistat cel putin doua zile. Si au oprit studiile in ciuda faptului ca s-a dublat, s-a dublat, da, ascultati asta, senator Hanson Young, in ciuda faptului ca aceasta concentratie a lipidelor care sunt cationice, care sunt cationice, s-a dublat in ovare din ziua intai pana in ziua a doua. Stiti ce au facut? Au oprit studiile. Au oprit studiile, au iesit si au spus tuturor ca (moleculele) raman la locul injectarii. Ei bine, a fost o minciuna uriasa.

Daca vreti sa vorbim despre dezinformare, mergeti si verificati pagina 44 din raportul Pfizer de studii nonclinice. A fost eliberat de catre TGA ca urmare a solicitarii 239-6 FOI. L-am citit de multe ori. Si stiti ce am aflat? Si dumneavoastra ar trebui sa cititi paragraful de la inceputul paginii opt care spune ca studiul sugereaza ca proteina spike poate sa fie inserata in membrana sau sa fie secretata de celula. Ce va spune asta? Va explic eu ce va spune. Va spune ca, mai degraba decat sa omoare patogenul in cauza, ceea ce ar fi facut un vaccin obisnuit, acest vaccin intra in celula, preia controlul activitatii ribozomilor care produc proteina si initiaza producerea de substanta toxica.

Nu acesta ar trebui sa fie scopul (vaccinului). Ai fi vrut de fapt sa omori virusul. Nu vrei sa-l multiplici.

Bineinteles ca Brendan Murphy, presedintele Departamentului de Sanatate, ne spune ca nu avem de ce sa ne ingrijoram. Dansul nu a citit niciodata documentul.

Si il mai avem pe profesorul Kelly care a iesit si a facut afirmatia indrazneata precum ca (vaccinul) opreste transmiterea (virusului). Ei bine, MINȚEA, pentru ca FDA a iesit si a declarat in 20 decembrie ca nu exista nici o dovada ca vaccinul opreste transmiterea. Si cand am insistat, (a iesit la iveala) ca nu exista studii care sa arate ca apar IgA-uri in mucoase.

Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Mergeti si vorbiti cu Robert Clancy, cel mai cunoscut imunolog si vaccinolog australian. Da? S-a pensionat. Puteti sa aveti incredere in el. Nu este din interiorul Big Pharma sau al marilor universitati care nu sunt de fapt interesate de cercetare. Sunt interesate doar sa-si umple buzunarele.

Si mai avem schema (de raportare) a vatamarilor produse de vaccin, care este doar o gluma. Si astazi, si noaptea trecuta si zi dupa zi in ultimele 15 luni, am fost contactat de oameni ale caror vieti au fost distruse de acest vaccin, un vaccin despre care guvernul spune ca este sigur si eficient.

Si daca nici acum nu este suficient de grav, adica daca acesti oameni, si ma uit la voi toti care sunteti in aceasta incapere aici si acum, nu au citit documentele si au luat hotarari privind integritatea fizica a indivizilor pentru ca s-au conformat naratiunii voastre, directivelor voastre, controlului vostru, atunci nu aratati nici o urma de omenie. Nici o urma de omenie. Exista oameni acolo care nu numai ca au fost vatamati, si-au pierdut slujbele si nu pot obtine suport medical care sa-i ajute. Sunt soti si sotii din cupluri afectate, care au trebuit sa renunte la serviciu ca sa stea acasa si sa aiba grija de cei care au suferit vatamari si au dureri foarte mari.

Faptul ca ma intrerupeti, senator Hanson Young, arata ce fel de persoana sunteti. Cum indrazniti sa faceti asta? Cum indrazniti sa veniti aici si sa va bateti joc de cei afectati de vaccin?

Senator Waters, clarificati. Senator Rennick, va rog sa luati loc.

Sa se noteze.

Senator Waters. Clarificati. Acuzarea unui alt senator este un act la fel de odios si plictisitor.

Nu si partea a doua. Senator Rennick, doar retrageti in masura in care ati afirmat ca au fost omise dovezi.

Faptul ca Partidul Verzilor sta in coltul de acolo, isi bate joc si rade de de cei vatamati de vaccin.......

Acesti oameni nu sunt antivacciniști. Ei au avut incredere in ce le-a spus Guvernul, asa cum am avut si eu cand am venit prima data in acest loc. Dar va spun eu despre ce este vorba. Nu este decat o cloaca a minciunilor in acest loc. Dar faptul ca Partidul Verzilor isi inchipuie ca pot doar sa stea aici si sa-i batjocoreasca pe cei afectati..... Acesti oameni au crezut in guvern. Vreti sa discutam despre incredere si transparenta? O, da, este aici sanatorul Walters batandu-si joc si trecand peste. Poate ca ar trebui sa raspundeti la telefon, poate ca voi ar trebui sa raspundeti la telefon si sa vorbiti cu oamenii acestia care au suferit vatamari.

Si apoi sa mergem la radacina lucrurilor, la esenta acestui act, Fair Work Act. Este o problema de sanatate publica. Ideea ca afacerile din aceasta tara pot fi responsabile pentru transmiterea unui virus care circula prin aer, este la fel de absurda precum miliardele de dolari care sunt irosite cu scopul de a controla o minuscula urma de gaz in atmosfera. Vreau sa spun ca, noi traim in tinutul crescatorilor de unicorni si al pigmeilor intelectuali care si-au urmat visul imposibil asa cum a facut Sancho Panza in lupta cu morile de vant. Este absurd.

Si totusi, stam astazi aici, la aproape trei ani de cand virusul a aparut in China sau oriunde altundeva, si inca avem aceste obligativități ridicole in atat de multe locuri, in special in industria privata care este cea la care face referire acest amendament si inca suntem constransi sa ne vaccinam. La modul concret, am primit trei mesaje in ultima ora de la oameni care si-au pierdut slujbele nu in sectorul de sanatate ci in sectoare in care se lucreaza in aer liber. Nu e nimic de facut. Este absurd. Este absurd si trebuie oprit. Pentru ca starea de urgenta, chiar si la nivelul guvernului, a fost anulata. Si totusi, acesti oameni prezenti aici si acum, nu vor sa acorde oamenilor dreptul autonom de a controla ce anume intra in corpul lor.

Le reamintesc membrilor liberali ca una din valorile noastre este demnitatea si pretuirea fiecarui individ. Nu credem in intelegerile de partid deoarece suntem de acord ca fiecare afacere este unica. Noi credem ca angajatorul si angajatii au dreptul de a decide ce este mai bine pentru ei. In asta credem, in imputernicirea indivizilor in a lua deciziile care servesc cel mai bine nevoilor lor. Numai individul sau parintele copilului pot lua aceasta decizie. Dar ce avem noi aici si acum sunt comanda si controlul tipic. Avem Partidul Laburist si Partidul Verzilor care isi apara propriul scenariu, scenariu de care guvernul ne poate salva.

''Guverneaza-ma mai tare, Taticule!'' In asta cred acesti oameni.

Senator Canavan......

Nu doresc, ma scuzati.

Senator Hanson-Young

Sa fie pusa intrebarea si sa se opreasca aceasta mizerie.

Voi pune intrebarea. Intrebarea sa fie pusa. Cei pro sa rosteasca ''Da''. Da. Cei impotriva ''Nu''. Nu. Cred ca avem o majoritate de Da-uri.

Se solicita numararea voturilor?

Da.

Se solicita numararea voturilor. Sunati clopotelul.”

Senator Gerard Rennick:

„Ceea ce ne tine impreuna este mai important decat ceea ce ne desparte.”

Autorizat de G. Rennick, din partea Partidului National Liberal. VIDEO 2: