ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși la începutul anului a fost trecut în rezervă, generalul Florian Coldea își continuă colaborarea cu Serviciul Român de Informații, prin intermediul Academiei SRI.Confirmarea vine chiar de la Biroul de Presă al SRI. 


Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, colaborează în prezent cu Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul”, în diferite programe de pregătire, au declarat pentru Mediafax reprezentanții Biroului de Presă al SRI. 

Coldea a fost trecut în rezervă după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță.

„Domnul general locotenent Florian Coldea este cadru militar în rezervă al Serviciului Român de Informații. În prezent, acesta colaborează, în temeiul prevederilor legale, cu Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul”, în diferite programe de pregătire/instruire”, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanții Biroului de Presă al SRI.

SRI la 17 ianuarie că Florian Coldea a cerut trecerea în rezervă, decizia fiind luată chiar dacă verificările demarate în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță au arătat că nu a încălcat legea, SRI propunând repunerea în funcție, notează Mediafax.