ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România, chiar dacă este printre ultimele locuri în Europa la vaccinare (circa 35%), are cea mai ridicată rată de imunizare din Europa obținută în urma trecerii prin boală - 70% - în timp ce Norvegia - vaccinată rău (peste 70%) are cea mai mică rată - 3% - arată un studiu realizat de Școala de Igienă și Boli Tropicale din Londra, pe baza unui calcul statistic al distribuției imunității în funcție de ratele de imunizare din fiecare țară și de distribuția pe grupe de vârstă.

Studiul întărește astfel o afirmație a doctoriței Oana Mihaela Secară privind imunitatea naturală, făcută încă din luna aprilia.

Paradoxal însă, unul dintre autorii studiului, Lloyd Chapman, susține că „în ciuda nivelurilor foarte ridicate de imunitate naturală din România, există încă destui oameni expuși la o posibilă infectare, din cauza faptului că nu s-au vaccinat”.

Studiul publicat de cotidianul internațional The Times și semnalat de Forbes.ro mai estimează probabilistic că vor mai muri 70.000 de români de coronavirus. De ce nu 60.000, câți s-au spus că au murit la Timșoara în decembrie 1989, nu e foarte clar. Însă dacă valul V va izbucni în România pe 15 ianuarie 2021 (poate pe la prânz), după cum afirma expertul OMS Alexandru Rafila, actualul ministru al Sănătății PSD, atunci totul este posibil.

Să ascultăm însă și de experți adevărați: Inventatorul tehnologiei ARNm, Robert Malone: Imunitatea naturală este de 20 de ori mai mare decât imunitatea prin vaccinare