ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Paramedicii au sosit rapid la fața locului, dar Perrino a fost declarat ulterior mort, după ce ar fi suferit un atac de cord. Autoritățile locale au dispus efectuarea unei autopsii pentru a descoperi cauza morții lui Giuseppe, transmite The Sun. 

Perrino a fost în tinerețe în lotul clubului Parma din Serie A. El și-a petrecut cariera la echipe precum Turris, Ebolitana și Bellaria.

Contul oficial de Twitter al Parmei a condus omagiile aduse fostului lor jucător, iar festivitățile de miercuri de la Festa della nostra Repubblica din Poggiomarino au fost anulate în semn de respect.

Clubul a declarat: "Gândurile tuturor celor de la Parma Calcio 1913 se îndreaptă către familia Perrino, în urma pierderii lui Giuseppe".
 
Incidentul s-a petrecut la Pogiomarino, în apropiere de Napoli. Giuseppe și-a pierdut cunoștința în timpul meciului și a căzut,iar  ambulanța a intervenit imediat, dar nu i-a putut salva viața. Giuseppe a murit pe loc, iar autopsia a arătat că decesul a fost cauzat de un atac de cord.
 
Prietenii și familia l-au însoțit pe ultimul drum cu tricourile echipelor în care a jucat ca tânără promisiune a fotbalului. Întregul Poggiomarino s-a strâns în jurul familiei îndurerate.
 
 
Perrino a ajuns la Parma de la Ebolitana în vara anului 2012 și s-a transferat imediat la Bellaria Igea Marina sub formă de împrumut.