ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zonă supusă pașaportului „sanitar”. Mulțumim că-l prezentați pe acesta din urmă sau un test PCR negativ nu mai vechi de 48 de ore - iată inscripția ce se poate citi pe gardurile separatoare instalate ca niște gratii în jurul restaurantelor și teraselor din Republica Franceză, la inițiativa socialistului Emmanuel Macron, președintele vaccinist al Franței, și a Guvernului și Parlamentului său. Gardurile cu gratii „de protecție” anti-Covid reprezintă o metaforă foarte politicoasă pentru ceea ce unii numesc „revenire la normal” sau, pur și simplu, „siguranță”, nicidecum LIBERTATE! 
 
„Iată cum vă arată "libertatea” din care e compus vakseenul: poză din Perpignan, Franța, cu posesori de pass sanitaire, închiși în țarc, pentru a nu fi puși în pericol de moarte de hoardele de ne-posesori de pass sanitaire.
Halal libertate, halal civilizație, halal progres.

Up date - se pregătesc sute de mii de brățări fosforescente, pentru "ușurarea” accesului și limitarea controalelor, brățări pe care ființele "libere” vor fi obligate să le poarte permanent. "Nimeni nu va mai vinde și cumpăra fără să aibă semnul fiarei”…”, a scris avocatul Gheorghe Piperea pe Facebook
 
Uzul pașapoartelor de vaccinare a fost extins începând de luni, 9 august 2021, la aproape toate spațiile, serviciile și contextele vieții sociale din Franța, de la restaurante până la muzee, cinematografe, autocare și trenuri. Cine nu prezintă dovada vaccinării sau a testării, chiar dacă este în deplină stare de sănătate, nu mai are acces la toate aceste facilități publice.