ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Mai bine mort, decât comunist!” și „Suntem golani fără coloratură, pentru comuniști - doar ură!” sunt mesajele afișate sâmbătă seară de două grupuri de tineri în fața unui sediu improvizat al „Partidului Comunist Român” din Șoseaua Alexandriei, București.

„Mesaj afișat aseară de grupurile de unitate națională Uniti sub tricolor și Noi Românii la o magherniță comunistă de pe Șoseaua Alexandriei.

La 100 de ani de la înființarea PCR-ului, constatăm cu scârbă că încă mai există relicve ale acestui sistem criminal de pe urma căruia au pătimit generații întregi de români”, se arată într-o postare de pe pagina Uniți sub Tricolor.


„Mai bine golan, decât activist,
Mai bine mort, decât comunist!”, este mesajul unei alte postări, cu aluzie la Imnul Golanilor, valabil în anii 90 la fel ca în 2021, când ne confruntăm cu neomarxismul și restrângerea libertăților cetățenești.

„Mai bine mort, decât vaccinist!”, am adăuga noi pentru o versiune adusă la zi a „Imnului Teroriștilor”, cum i-a numit premierul de paie Florin Cîțu pe cei care se opun absurdității purtării măștilor în aer liber și campaniei naționale de injectare cu seruri experimentale.