ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fotografia zilei vine astăzi din Finlanda, de la nunta Cameliei Smicală, care s-a recăsătorit cu Ari Karppinen, un localnic botezat ortodox de PS Macarie, episcopul Europei de Nord. Același care a oficiat și cununia celor doi pe 7 ianuarie 2021. Pentru ca vineri, 14 mai, să aibă loc și căsătoria civilă.

La această bucurie a familiei au participat toți copiii Cameliei, după ce Maria și Mihai, deținuți și separați ilegal de serviciul social, au fost redați mamei încă din februarie - martie 2021. O dovadă în plus că există dreptate încă din viața de acum, că suferința are și ea un sfârșit și că cei ce rabdă până la capăt cuceresc fericirea veșnică.

În numele redacției ActiveNews, o urare: Vă fie viața numai lumină, ca în lumină să dăinuiți! Pentru credință și mântuire, la mulți ani să trăiți!