ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Franța emite un „semnal potențial” despre legătura între vaccinul Moderna și inflamația vaselor de sânge și declanșează o anchetă asupra efectelor adverse ale vaccinurilor Covid, scrie site-ul Mișcarea de Rezistență al lui Marius Tuca.

În România nu s-a lansat nici o anchetă de specialitate privind numeroasele efecte adverse ale așa-ziselor vaccinuri iar autoritățile nu recunosc nici un deces provocat de injecțiile „anti-Covid” deși românii mor pe capete din cauze suspecte.

Citiți Oameni în uniformă MORȚI SUBIT în floarea vârstei: Sebastian Corodi, 24 de ani, infarct în somn; Cristina Herbei, 42 de ani, cancer fulminant după vaccin; Gabi Roman, 43, embolie pulmonară acută; Magdalena Moldoveanu, 27, cheaguri de sânge după vaccin

Ca parte a supravegherii sporite a vaccinurilor utilizate împotriva Covid-19, a fost înființată o ancheta de farmacovigilență pentru a monitoriza în timp real profilul de siguranță al vaccinurilor disponibile în Franța pe baza declarațiilor făcute de profesioniștii din domeniul sănătății, persoanele vaccinate sau familiile acestora, scrie L'independent, citat de MdR.

Rezultatele acestei evaluări au fost prezentate în cadrul comitetului de monitorizare al ANSM (Agenția Națională pentru Siguranța Medicamentului și a Produselor de Sănătate din Franța) cu rețeaua franceză a CRPV (Centrul Regional de FarmacoVigilență) din 14 aprilie 2022.

De la începutul vaccinării cu vaccinul Spikevax (Moderna), 25.314 de cazuri de efecte adverse au fost analizate de CRPV-urile de raportare, mai scriu sursele citate, care prezintă și o analiză recentă asupra serului Moderna:

vaccin moderna by Journal L'Indépendant