ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ARTICOL REPUBLICAT LA UN AN DE LA APARIȚIE, ÎN SERIA REMEMBER PLANDEMIA.
 
Continuă dezvăluirile despre persoane publice care s-au infectat cu noul coronavirus deși erau vaccinate la zi cu serurile Covid existente pe piață. Cele mai recente cazuri sunt cel al prezentatoarei TV Gabriela Cristea și al actriței Oana Pellea. 
 
Prezentatoarea Gabriela Cristea de la Antena Stars a fost diagnosticată cu noul coronavirus deși este dublu vaccinată cu serurile experimentale Covid. Ea se află în izolare la domiciliu timp de două săptămâni și sub tratament prescris de medici, nefiind necesară internarea în spital, potrivit DC News
 
Gabriela Cristea afirmă că primele semne de boală le-a avut miercuri, 13 octombrie, în timp ce se afla în platoul de televiziune:

„Aseară, în timpul emisiunii, în direct, a început să îmi cadă vocea. O pui pe seama faptului că ar putea să fie o laringită, nu te gândești că nu există decât Covid în lumea asta. Am mai avut probleme cu vocea și m-am gândit că e ceva care a recidivat. Până la sfârșitul emisiunii, într-un interval extrem de scurt, de să zicem 45 de minute, am simțit că încep să îmi ardă urechile. M-am dus acasă. Aveam un singur test acasă la ora respectivă, care se făcea din salivă, și care mi-a ieșit negativ.

Între timp, am luat ceva care să mă pună pe picioare și dimineață când m-am trezit eram semi-călcată de tramvai. Aveam stare ca de gripă cu dureri musculare agresive, mi s-a înfundat nasul. Febra a fost 37 cu 8 de dimineață, și cel mai mult am avut astăzi 38 cu 3”, a explicat prezentatoarea pentru Antena3

Ca la orice vedetă, prețiozitatea și victimizarea sunt la ele acasă: simptomele „atrocelui” Covid sunt pentru ea răgușeala și o banală febră de 37-38 de grade (!). Prezentatoarea era dublu vaccinată, respecta toate măsurile (igiena, masca) și avea de gând să facă și a treia doză a serului experimental Covid:

„Noi ne pregăteam să facem ce-a de-a treia doză prin noimebrie. După ce vor trece cele trei luni de la boală voi merge să fac doza trei”, a mai explicat Cristea, fără ca măcar să bănuiască o posibilă infectare ca reacție adversă la vaccinare - așa cum au pățit nenumărați alți injectați înaintea ei. Dar, vorba citatului ei favorit de pe Facebook, „Dumnezeu zâmbește atunci când te vede ce planuri îți faci!”. Fiind soție și mamă, poate că Providența i-a mai dat un timp de gândire înainte de a-și face încă o injecție experimentală...
 
La rândul ei, actrița Oana Pellea, dublu vaccinată și recunoscătoare serurilor Covid, a anunțat că a primit rezultat pozitiv la testul RT-PCR după ce se autoizolase voluntar de o săptămână, după ce intrase în contact cu o persoană „suspectată” a fi pozitivă la SARS-CoV-2. Nu e clar dacă n-a fost vorba de un exces de zel din partea actriței sau de o eroare a testului RT-PCR, având în vedere lipsa de precizie a acestui test deja abandonat în SUA. Mai mult, Pellea deja făcuse mai multe teste rapide cu rezultat negativ. Care să fi mințit, acestea din urmă sau RT-PCR-ul? Ne lămurește chiar celebra actriță într-o postare pe Facebook.

Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotararea sa ma autoizolez după ce am intrat in contact cu o persoana suspecta a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: "Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat”
Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabila! Reacția presei da… mi se pare incredibilă!
E o decizie pentru care ma aplaud din tot sufletul! Mi am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. 
Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV. 
Mi as fi pus in pericol colegii și pe cei cu care as fi intrat in contact.
Traversez o formă ușoară. Nu vreau sa ma gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin! 
Voi rămâne in izolarea impusă de lege. 
Aveți grija de voi si de cei de lângă voi!
Sanatate tuturor! 
Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m-am vaccinat!”, a scris Oana Pellea pe 13 octombrie 2021.

Pe 7 octombrie, actrița dădea anunțul despre decizia ei de a se autoizola după intrarea în contact cu o persoană „suspectă” de Covid. La o actualizare, a adăugat că persoana care a venit la serviciu și cu care a intrat în contact nu ar fi angajată nici a Teatrului Național, nici a Teatrului Bulandra. Câte servicii are Oana Pellea? Sau era în vizită la serviciul altcuiva?

„Să nu poți să te vaccinezi din cauza de alergii…Să ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într o comunitate și să nu spui nimic de frică că îți pierzi locul de muncă…Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate și visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili!”, a anunțat Oana Pellea pe Facebook joi, 7 octombrie.
 
Nu putem să nu observăm că, între 13 octombrie și 7 octombrie, majoritatea postărilor actriței au fost despre Covid, cu mici variațiuni politice (despre Dacian Cioloș) și anticlericale („ancheta” Recorder contra „Marelui Alb”) + câteva aniversări și referiri culturale, în pauza dintre numărul de cazuri și știrile pandemice alarmiste. O persoană cu preocupări artistice și intelectuale!
 
Citiți și: Monica Anghel, dublu vaccinată și chipurile imunizată dar de Covid infectată. Ce zic oamenii: VALUL NEVACCINAȚILOR? 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews