ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un mesaj din partea dr. Robert Malone către șoferii de camion canadieni participanți la Convoiul Libertății,
publicat pe site-ul The Defender, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Mă numesc Robert Malone și sunt un medic și om de știință stabilit în Statele Unite.

Cu toții stăm pe umerii unor coloși. Adevărurile simple sunt cele care contează cel mai mult. Cuvintele oneste, spuse din inimă, pot schimba lumea.

Nu ar fi trebuit să politizăm răspunsul de sănătate publică la SARS-CoV-2 și COVID-19.
 
Iar Justin Trudeau ar fi trebuit să se concentreze pe gestionarea situației reale privind COVID-19, în loc să urmeze scenariul care i-a fost dat de conducerea Forumului Economic Mondial.
 
Acum sunt medic și om de știință și am o pregătire și o experiență bogată în dezvoltarea de vaccinuri și alte medicamente.
 
Dar am fost și tâmplar, și agricultor, și încă lucrez în ferma mea. Conduc o platformă GMC cu două motoare diesel, un tractor de fermă Kubota și pot să conduc un încărcător compact sau un atelaj de cai Percheron. Mi-am etalat mânjii Percheron la Târgul Regal de Iarnă.

În accepțiunea originală a termenului, sunt un șofer de camion.

Vin în fața voastră cu inima deschisă, dornic de vindecare, cu trei cuvinte simple.

Integritate. Demnitate. Comunitate.

Acestea sunt trei cuvinte simple care sună ca niște clopoței în inimile oamenilor cinstiți.
 
Benito Mussolini a spus cândva: „Fascismul ar trebui să fie numit mai degrabă corporatism, deoarece reprezintă fuziunea dintre puterea statului și cea a corporațiilor”.

În acțiunile guvernelor de la Ottawa și din Canada, putem vedea acum limpede fața, până acum ascunsă, a totalitarismului fascist global, înțelegând prin aceasta fuziunea puterii marilor corporații cu puterea statului, așa cum a fost definit fascismul de către Mussolini.

Observăm acum semnale șocante de disperare din partea adversarilor noștri globaliști și corporatiști. Incompetența Partidului de la Davos devine evidentă pentru toată lumea.

1. Pentru prima dată, putem vedea limpede că sunt dispuși și capabili să colaboreze cu Silicon Valley pentru a folosi sistemul bancar împotriva noastră.

A lua 10 milioane de dolari americani dintr-o campanie politică de strângere de fonduri este un lucru pe care majoritatea dintre noi nu ni l-am fi putut imagina în urmă cu doi ani.
 
În mod clar, acest gest a avut urmări nedorite, deoarece a scos la iveală faptul că există o coordonare nefirească între guvern, domeniul tehnologiei informației și bănci.
 
Iar acum avem dovezi video directe ale acestei complicități, datorită faimoasei înregistrări a convorbirii prin Zoom, care documentează implicarea guvernului și a primarului din Ottawa.
 
2. Cenzura se intensifică, iar adversarii noștri nu mai fac eforturi prea mari ca să o justifice.

Atacurile la adresa lui Joe Rogan sunt realmente un gest disperat.
 
Să-l ataci pe cel mai iubit reprezentant al mass-mediei nord-americane are atât de multe dezavantaje și demonstrează încă o dată coordonarea lor.
 
ȘTIAȚI CĂ SPOTIFY ȘI MODERNA AU ACELAȘI INVESTITOR NR. 1? BAILLIE GIFFORD ASSET MANAGEMENT DEȚINE 11,5% DIN ACȚIUNILE AMBELOR COMPANII.
 
Și acum știm că Neil Young a intrat într-un conflict de interese financiar din cauza marii bănci de investiții care deține aproximativ jumătate din drepturile financiare pentru catalogul său de cântece.

Această strategie se întoarce împotriva lor. Joe Rogan este încă puternic, iar sistemul farmaceutic și bancar central sunt mai detestate ca niciodată. Va fi nevoie de mai mult decât un Neil Young pentru a-l opri pe Joe Rogan.

3. Acești conspiratori sunt atât de disperați, încât i-au cerut practic Departamentului american al Apărării să comită o infracțiune: să opereze modificări în baza de date medical-epidemiologică a armatei.

Stupid, pentru că datele fuseseră deja făcute publice și studiate de comunitatea medicală. AU FOST PRINȘI CU PANTALONII ÎN VINE, MODIFICÂND DATELE DUPĂ CE AU FOST DEJA DIVULGATE Părerea mea este că se impune o anchetă penală.
 
De asemenea, acest lucru se va întoarce împotriva lor, deoarece acum oamenii sunt expuși personal și presupun că vor fugi sau vor deveni denunțători. Am auzit că avocatul Thomas Renz este copleșit cu noi acțiuni de denunțare și informații.
 
 
4. Este timpul să se pună capăt falselor puteri de urgență folosite pentru a vă suspenda drepturile constituționale și naturale.

Nu există nicio urgență. Metodele de tratament pentru vindecarea de COVID-19 folosind medicamente reprofilate au fost descoperite înainte de martie 2020. Omicron nu este o variantă ucigașă. Cenzura trebuie să înceteze.
 
Citez din cartea profund academică a dr. Mattias Desmet, „Psihologia totalitarismului”:
 
„Vocile alternative sunt stigmatizate de un veritabil Minister al Adevărului, care este înțesat de fact-checkeri. Libertatea de exprimare este îngrădită prin diverse forme de cenzură și autocenzură; dreptul oamenilor la autodeterminare este încălcat prin strategii coercitive de vaccinare, care impun societății o excludere și o segregare socială de neimaginat până acum.”

Revenind acum la integritate, demnitate umană și la importanța comunității:
 
Integritatea este un angajament față de adevăr, prin ceea ce spui, prin modul în care trăiești și prin felul în care îi tratezi pe ceilalți.

Sfântul Augustin, doctorul Bisericii romano-catolice, a făcut celebra afirmație: „Adevărul este ca un leu. Nu trebuie să îl aperi. Dă-i drumul. Se va apăra singur”.

Demnitatea decurge din respect, pentru noi înșine, pentru ceilalți și pentru lumea în care trăim.

Comunitatea este ceea ce ne leagă între noi, unii de alții, și dă vieții noastre un scop și un sens.

În ceea ce privește vaccinurile genetice COVID, știința este clară
 
Vaccinurile COVID nu reușesc să prevină infectarea, replicarea și răspândirea la alte persoane și nu sunt complet sigure. În viața noastră de zi cu zi, cu prietenii noștri, cu familiile noastre, cu colegii noștri de muncă, știm cu toții că acest lucru este adevărat.

Ele nu sunt complet sigure, iar dimensiunea reală a riscurilor rămâne necunoscută. În schimb, imunitatea naturală, dezvoltată de sistemele imunitare sănătoase după infectarea și recuperarea în urma COVID-19, este de lungă durată, cuprinzătoare și foarte protectoare împotriva îmbolnăvirilor și a deceselor cauzate de acest virus.

Acum avem Omicron. Aceste vaccinuri au fost concepute pentru tulpina originală din Wuhan, un virus diferit. Aceste vaccinuri nu previn infectarea cu Omicron, replicarea virală sau răspândirea la alte persoane și există date care sugerează că acestea fac ca riscul de infectare și de îmbolnăvire să fie mai ridicat.

Aceste vaccinuri genetice sunt permeabile, au o durabilitate slabă și, chiar dacă fiecare bărbat, femeie și copil din Statele Unite și Canada ar fi vaccinat, aceste produse nu pot asigura imunitatea de turmă și nu pot opri COVID.

Dacă există risc, trebuie să existe și alegere 

Acesta este adevărul fundamental al bioeticii moderne.

Toate procedurile medicale, vaccinurile și medicamentele prezintă riscuri.

Toți avem dreptul să înțelegem aceste riscuri și să decidem singuri dacă le acceptăm de bunăvoie.

A nega acest lucru înseamnă a nega demnitatea umană.
 
Răul are multe origini. Dorința de a nega demnitatea umană este una dintre cele mai mari. În inimile noastre și în sufletele noastre, știm cu toții că acest lucru este adevărat.

Referitor la copiii noștri

Deși sunt un medic profund atașat jurământului lui Hipocrate, sunt înainte de toate soț, tată și bunic. Vă rog să-mi permiteți să vă vorbesc puțin despre copiii noștri și despre responsabilitatea noastră fundamentală de a-i proteja.
 
Dacă nu putem face altceva, atunci trebuie măcar să avem grijă de copiii noștri și să îi protejăm. Aceasta este prima noastră datorie. Este datoria voastră. Este datoria mea. Nu este datoria lor să ne protejeze. Iar în ultimii doi ani, societatea noastră și răspunsul nostru în materie de sănătate publică nu au reușit să-i protejeze. Multe lucruri pe care sistemul nostru de sănătate publică ni le-a cerut să le facem copiilor noștri le-au făcut rău în mod direct.
 
Autoagresiunea, sinuciderea și abuzul de droguri la copii au luat amploare în întreaga lume. Anxietatea, hărțuirea, intimidarea, constrângerea au devenit o normă.
 
IQ-ul măsurat la copiii mici a scăzut. Întârzierile esențiale din copilărie sunt ușor de măsurat.

Și se produc vătămări fizice la copii ca urmare a injectării cu vaccinuri genetice cu scopul de a-i proteja pe cei în vârstă de un virus.
 
Ca părinte, este în cele din urmă responsabilitatea ta să îți protejezi copiii. Dacă ei sunt vătămați de aceste vaccinuri genetice, tu ești cel care va trebui să se ocupe de ei. Și vei purta această povară pentru tot restul vieții tale și a lor.

În medie, între 1 din 2.000 și 1 din 3.000 de copii care primesc aceste vaccinuri vor fi spitalizați pe termen scurt cu afecțiuni cauzate de vaccin.

Doar cu trecerea timpului vom ști ce afecțiuni pot apărea pe termen lung.

Vaccinurile nu îi protejează pe copiii noștri împotriva infectării cu Omicron și nu îi împiedică pe copiii infectați să îi infecteze pe alții.
 
 

În schimb, guvernul și companiile farmaceutice sunt aproape complet protejate de orice vătămări pe care le-ar putea provoca aceste produse.

În cazul în care copilul dvs. este vătămat de aceste vaccinuri, veți rămâne singuri atât cu durerea dvs. cât și cu povara îngrijirii.

Aceste vaccinuri genetice vă pot vătăma copiii. Le pot afecta creierul, inima, sistemul imunitar și capacitatea lor de a avea copii în viitor.

Iar multe dintre aceste tipuri de vătămări nu pot fi reparate.

Așa că vă rog, vă rog să vă informați cu privire la posibilele riscuri la care sunt expuși copiii dumneavoastră în urma acestor produse medicale experimentale.
 
Nu lăsați pe nimeni să vă spună ce să faceți. Gândiți cu propriul cap. 

Pentru că este responsabilitatea dumneavoastră să îi protejați și să îi îngrijiți. Dacă suferă efecte adverse, nicio autoritate regională, niciun reprezentant guvernamental de sănătate publică, niciun medic de televiziune nu va fi alături de dumneavoastră ca să vă ajute. Dumneavoastră, familia și copilul dumneavoastră veți fi nevoiți să duceți singuri povara.
 
Când eram copil, un tânăr și strălucit președinte american a spus: „Nu întreba ce poate face țara ta pentru tine, ci ce poți face tu pentru țara ta”.
 
 
 

Canada este țara voastră. Voi aveți acest dar uimitor, dar trebuie să îl apărați dacă doriți să îl păstrați, altfel globaliștii vi-l vor lua. Ei promit că în viitor nu veți deține nimic și veți fi fericiți. Îi credeți?

Astăzi, vă rog pe toți să păstrați în minte și în inimă cuvintele președintelui John F. Kennedy. Cu toții putem fi lideri, iar voi v-ați ridicat la înălțimea acestei misiuni. Vă mulțumesc pentru serviciile aduse Canadei și lumii.

Vom supraviețui și vom depăși aceste greutăți dacă vom păstra aceste trei cuvinte simple în inimile noastre.

Integritate.

Demnitate.

Comunitate.
 
 
 
Citiți și